icon

Pohodlná menštruácia v nemocnici: Tipy na plienkové nohavičky

betus1111
29. dec 2024

Ahojte zienky nemáte daku skúsenosť s tým ktoré plienkové nohavičky sú na silnú menstruaciu fajn ?
Ja som v nemocnici hospitalizovaná mam problém s chrbticou a od pól tela som paralyzovaná .. jednu plienku mi poskytli ale ďalšie si mám zohnať … možnosť je aj obyčajne vložky ale moja motorika je aká je a najlepšie mi je ozaj len takto rýchlo niečo nasunúť iba .. máte daky typ čo si môžem kúpiť ?

stellarstar
29. dec 2024

Tak bud inko pants alebo menštruačné nohavičky

denkabemommy
29. dec 2024

@betus1111 tena inkontinenčné nohavičky, dostať v zdravotníckych potrebách a tuším aj v niektorých drogeriach

stellarstar
29. dec 2024

Ma aj dm zn jessa tie sú tiež dobré

ukulela
29. dec 2024

asi najjednoduchsie bude kupit z DMky. tie budu mozno aj lacnejsie. ... ale akoze 1 ti dali a ty, polo chroma si to ries? vsak ano, co chcem, ked aj hajzlak si nosime do nemocnice, ani po porode mi vlozku nedali, ... ale vzdy ma to naserie. odvody a dane clovek plati, no zisk maju poistovne.

svetlonos
29. dec 2024

@betus1111
ako ti baby písali, dm jessa alebo tena lady. Skus, ktoré ti viac vyhovuje, maju rozdielny stryh. Ja som tak nosila pri silnom krvacani v noci.

michaela329
29. dec 2024

Ja som mala dobrú skúsenosť s popôrodnými, extra veľkými Canpol napríklad. Nie v nemocnici - ale mávala som také dni, že by som sa bez nich nevyspala.

andreakotesova
29. dec 2024

@ukulela ...ale príde nám zaspievať Netrebko.... 😉👌😁

betus1111
autor
30. dec 2024

@ukulela áno ja som prvý x v nemocnici nevedela čo ma čaká iba z počutia 😄 no neverila som všetkému no už kruto môžem .. mám vedľa seba tiež pacienta ležiaka dali mi pevnú linku ak dačo mám volať pani sa necítila dobre poprosila ma zavolať na sestričky raz druhý x tretí x až sa sestrička nasrala a telefón položila tak aby sme nedočiahli naň