Pohodlná menštruácia v nemocnici: Tipy na plienkové nohavičky
Ahojte zienky nemáte daku skúsenosť s tým ktoré plienkové nohavičky sú na silnú menstruaciu fajn ?
Ja som v nemocnici hospitalizovaná mam problém s chrbticou a od pól tela som paralyzovaná .. jednu plienku mi poskytli ale ďalšie si mám zohnať … možnosť je aj obyčajne vložky ale moja motorika je aká je a najlepšie mi je ozaj len takto rýchlo niečo nasunúť iba .. máte daky typ čo si môžem kúpiť ?
@betus1111 tena inkontinenčné nohavičky, dostať v zdravotníckych potrebách a tuším aj v niektorých drogeriach
asi najjednoduchsie bude kupit z DMky. tie budu mozno aj lacnejsie. ... ale akoze 1 ti dali a ty, polo chroma si to ries? vsak ano, co chcem, ked aj hajzlak si nosime do nemocnice, ani po porode mi vlozku nedali, ... ale vzdy ma to naserie. odvody a dane clovek plati, no zisk maju poistovne.
Ja som mala dobrú skúsenosť s popôrodnými, extra veľkými Canpol napríklad. Nie v nemocnici - ale mávala som také dni, že by som sa bez nich nevyspala.
@ukulela ...ale príde nám zaspievať Netrebko.... 😉👌😁
@ukulela áno ja som prvý x v nemocnici nevedela čo ma čaká iba z počutia 😄 no neverila som všetkému no už kruto môžem .. mám vedľa seba tiež pacienta ležiaka dali mi pevnú linku ak dačo mám volať pani sa necítila dobre poprosila ma zavolať na sestričky raz druhý x tretí x až sa sestrička nasrala a telefón položila tak aby sme nedočiahli naň

Tak bud inko pants alebo menštruačné nohavičky