Pomáhajú urologické čaje pri častom močení?
Ahojte, chodím dosť často na WC posledne 3 dni. Nemám pocit ze by som pila viac, ani ma nič nepáli, len po vymočení mam stále pocit ze ešte v tom mechúri niečo je. V noci som sa zobudila 3x na močenie.
Predpokladám že ide o nejaký problém, ale chcela by som sa vyhnúť antibiotikám. Pomohol vám niekedy niektorej aj liečba urologickými čajmi s brusnicami a pod?
Budem vďačná za každú radu .
@obcanka123 A urologické čaje viacej podporujú vyprázdňovanie močového mechúra
@obcanka123 Ahoj. Odporúčam ísť lekárovi na odber moču, pokiaľ sa infekcia nepotvrdí, tak ide o iný problém. Mne sa toto dialo po menštruacii. Doteraz neviem z čoho to je, ale predpokladám, že ide o nejakú infekciu a obličky viacej pracujú. Máš aj iné príznaky?
@timejka903 idem jej zavolať
A žiadne iné problémy nepociťuješ? Podľa si prechladla odspodu. Tým urologickým čajom nič nepokazíš. Keď takéto niečo drapne mňa, tak si kupujem Urinal (?) taká žlá krabička tuším a to mi zaberá veľmi dobre.
@obcanka123 mne sa takto začína prechladnutie od spodu, dobrý je urinal akut tie brusnicove tablety a do toho cely deň popijam urologicky alebo brusnicovy čaj, ale musí byt kvalitný. A na druhý deň som v pohode. Hlavne treba piť aj veľa vody, nech sa to z tela vyplaví.
Nemám žiadne iné príznaky, nič ma nebolí , nepáli.
@obcanka123 práve toto riešim aj ja. Celý júl som mala pocit nevyprázdneného močového mechúra, v noci som chodila 2-3x na wc. Včera som bola u urológa, keďže sú dlhé čakacie doby. Zobral mi stery, tak som zvedavá na výsledky. Mne v lete ani atb nepomohli, ani d-manoza, nič....nakoniec to samé prešlo. Uvažujem, či to nebolo zo stresu, prípadne perimenopauza.

@obcanka123 Ahoj. Odporúčam ísť lekárovi na odber moču, pokiaľ sa infekcia nepotvrdí, tak ide o iný problém. Mne sa toto dialo po menštruacii. Doteraz neviem z čoho to je, ale predpokladám, že ide o nejakú infekciu a obličky viacej pracujú. Máš aj iné príznaky?