icon

Pomôže progesterón ukončiť dlhotrvajúci menzes?

sidhan
17. jún 2025

Ahojte ženičky.Mam taky problém ze nie a nie skončiť menzes .Teraz krvácam tretí týždeň ale už len tak slabo .Bola som aj u svojho gynekológa a napísal mi progesteron a mam čakať ci krvacianie ustúpi do 10 dní.
Chcem sa opýtať či niekto mal takú skúsenosť a ten progesteron aj zabral ?do koľkých dní mozem očakávať zlepšenie beriem ho raz denne .
Povedal ze ak nezaberie pôjdem na kyretaz ktorej sa veľmi bojím

krasneleto
17. jún 2025

1. progesteron krvacanie nemusi ustalit... skus k tomu ascorutin, mne ten zaberie okamzite a je volne dostupny
2. ak je nutna kyretaz, bude na to dovod... netreba sa toho bat... 10 min vykon a ides domov... mam ho absolvovany asi tak 8 krat / alebo viac, prestala som pocitat/

danniiee8
17. jún 2025

Mne pomohol asi po 2-3 dňoch uzivania. Začala som užívať asi na nejaký cca 17 deň krvácania.

sidhan
autor
18. jún 2025
@danniiee8

Mne pomohol asi po 2-3 dňoch uzivania. Začala som užívať asi na nejaký cca 17 deň krvácania.

@danniiee8 no beriem ho už tretí deň, ale ja nekrvacam len tak akoby spinim ale je to krv už má ide poraziť s toho

monro
18. jún 2025

Brala som norethisteron a lekár mi vtedy povedal, že do týždňa by som už mala mať čisto. Veľmi som krvácala 3 týždne a po prvom dni užívania sa to výrazne zlepšilo ale špinila som potom ešte 3 dni a tak to ustalo. Brala som to 10 dní, po vysadení na 4tý deň prišiel menzes, ktorý bol silný ale trval normálne, 6 dní.

sidhan
autor
18. jún 2025
@krasneleto

1. progesteron krvacanie nemusi ustalit... skus k tomu ascorutin, mne ten zaberie okamzite a je volne dostupny
2. ak je nutna kyretaz, bude na to dovod... netreba sa toho bat... 10 min vykon a ides domov... mam ho absolvovany asi tak 8 krat / alebo viac, prestala som pocitat/

@krasneleto ascorutin som si dávala a tento mesiac mi vôbec nepomohol .....beriem aj dycione pri menzese no ide ma už poraziť s toho všetkého. A tento mesiac nechce prestať.Akoze ani nekrvacam .Len mam sem tam krv na vlozke .Idem teda skúsiť dat ešte ten askorutin k tomu ďakujem

sidhan
autor
18. jún 2025
@monro

Brala som norethisteron a lekár mi vtedy povedal, že do týždňa by som už mala mať čisto. Veľmi som krvácala 3 týždne a po prvom dni užívania sa to výrazne zlepšilo ale špinila som potom ešte 3 dni a tak to ustalo. Brala som to 10 dní, po vysadení na 4tý deň prišiel menzes, ktorý bol silný ale trval normálne, 6 dní.

@monro ten mi nechcel predpísať......už si pripadám ako pokusny králik.Beriem dycione ,ascorutin a nič a teraz mi dal ten progesteron ......