Porovnanie vložiek Always Classic a Naturella
Ahojte ženy. Chcela by som sa s Vami poradiť. Používam vložky Always Classic oranžové a ružové. Používam od začiatku iba tieto, avšak začínajú byť pre mňa už drahé :(. Zaujali ma vložky Naturella, tie vychádzajú o niečo lacnejšie, ale neviem si vybrať, ktoré Naturella vložky by sa kvalitatívne vyrovnali Always Classic. Vedeli by ste mi poradiť (hodiť foto alebo link do komentu)? Používam ružové/dlhšie na noc a oranžové/kratšie cez slabšie dni. Ďakujem Vám za odpovede.

Neviem kde kupuješ always, ale v action obchode majú dobrú cenu ak chces ostať pri tejto značke
https://www.action.com/sk-sk/search/?q=always
Naturela má tiež aj clasic aj číslovanie, treba vyskúšať ja ich používam ale always som nikdy nemala tak nemôžem porovnať.
Naturella sú podľa mňa lepšie ako Always a super sú vložky z Lidla, zabudla som názov.
Siempre z Lidla sú najlepšie. Tenké ani necítiť
Aj DM ma dobre vložky.
Ja používam len Naturella od kedy som dostala menštruáciu... Teda, teraz už využívam skôr nohavičky, ale mám doma v zásobe jeden balíček, ak by bolo treba
Za mňa always sú top používam ich vyše 20 rokov výborne sajú... Pri naturele ostáva všetko na povrchu
Tiež kupujem v Jednote najčastejšie, tam sa asi najviac oplatia. 🙂
Naturela so ok. Mne vyhovuju aj z kauflandu ich znacka
ja tiež len Naturella doteraz.Máš aj tenšie ultra a potom classic hrubšie.Je tam číslovanie.Síce teraz som sa dala zlanáriť na always platinum day night také fialovo ružové .Dobre voňajú aj sajú a prvýkrát čo nie som od alwaysok vyštípaná.Tak budem teraz striedať Naturelky a fialové alwaysky.Ale také vložky kde by som nikdy nepretiekla som ešte nemala.Ako po dlžke je to ok ale krídelká tie sa mi vždy skrútia a odlepia a tam potom pretečiem na tých miestach.Ešte chcem skúsiť jednorazové nohavičky tak som zvedavá
@sisska96 zatial som našla iba tieto jedny.Sú síce na noc ale tak skúsim aj na deň majú rôzne balenia po viac aj menej kusov.To len vyhodím ako vložku a je pokoj https://www.notino.sk/always/secure-night-pants...
Ja som tiež bola na alwayskach doteraz a ako išlo cenovo hore tak som začala meniť. Naturella sú pre mňa vrcholné nepoužiteľné, ten povrch nesaje pri mojej menštruácii skoro nič a všetko sa vyleje. Vo freshi som našla ultra take ruzovo biele, tie boli zatiaľ naj z mojich odskúšaných ale pozerám že baby ešte spomínajú Kaufland a Lidl značky tak ešte tie vyskúšam xD
@luccija no tieto always čo som mala teraz tak číslo 3 a mala som ich skoro na celé nohavičky ako plienka pre decko od vrchu dole 😀 také velké vložky som v živote ani nemala.Tie skús platinum day,night 3.To by ti jedna mala kludne stačiť je síce aj číslo 4 na noc ale to už neviem aká musí byť keď táto bola mega dlhá
Naturella podla mna nesaju vobec. Pouzivam ich tak max ku koncu MS.
Pre mňa sú Always najlepšie, akože naturella sú tiež fajn ale skôr ku koncu menštruácie, keď ich nemám uz také silné ako prvé dni, nemajú pre mňa takú savosť. A tým, že napríklad ležím v posteli sa mi stane že mi pretecie poza vložku, to neznášam a pri always sa mi to nestáva. Ak keď používam rovnako dlhé aj jedny aj druhé.
@sisska96
@liusa82 ahoj ženy, tie jednorazové gate som vyskúšala a už nikdy viac. Je to ako plienka, občas to počuť. Je to proste taký materiál a mne sa v tomto zázraku celkom paril celý spodok, strašne ma to omínalo a celkovo som pociťovala diskomfort 😇 dajte potom vedieť keď vyskúšate. Či som len ja divná, alebo sú to naozaj vyhodené peniaze.
Odporúčam Jessa z dm

v Jednote máš vložky za 1,30 e /balík
ak potrebuješ aj značku tak mi napíš -