Posunutá ovulácia
Baby tak ms stale nikde a zatial len 3ti den no napadlo ma urobit ovu testik ci nahodou sa mi neposunula ovulka čo myslite ?

@meredith83 skusim ale najskor v pondelok sa dostanem do lekarne a praveže nie vkuse mi to babre aj som mala kadejake možne vytoky , vaječniky ma furt bolia uz asi dobre 2tyzdne a ked som bola u lekarky vraj vsetko v ppriadku tak neviem :/
@dea663 No skus teh test a uvidis. Alebo to moze byt ovulaciu. Odporucam merat bazalnu teplotu to je najlepsie na nepravidelne cykly hlavne ak sa snazite o babatko
@meredith83 počuj je to chybny test ?? Teraz poobede robeny :D dvaja duchovia/kanaliky a testpvacia ??
@dea663 Ano toto su len kanaliky. Skus druhy :D
@meredith83 no neodolala som segedinu žeby aj kysle mi zastavilo ? 🤔 ale tak kto odola segošu to sa neda kua priam ma volal a teho hrnca 😂😂😂
Tak ahojte žienky asi sa mi rozbieha akurat tak zapal močaku 🙄🙄 este to neviem na isto ale mam taky tušak zachvilku budem vediet viac. Joj aj sa človek oblieka poriadne a just 😏😏

Skus tehotensky test. Ovulacny je vela krat pozitivny ked je zena tehotna. Ale ano mozes mas posunutu ovulaciu. Mas pravidelne cykly?