Používanie Canesten gyn počas menštruácie
Ahojte, prosím vás aktuálne sa liečim antibiotikmi na zápal močových ciest. Silné antibiotiká mi zvyknú vyvolať aj zápal tam dole, čo sa stalo aj teraz. Kúpila som si canesten gyn 1tbl 500mg ale ako som si ho zaviedla a vytiahla aplikator, spustil sa mi menzes. 🤦🏻♀️ V letáku píšu, že sa nemá používať počas menzesu. Ale čo teraz s tým? A zaberie teraz na pálenie?
@anonym_autor zaberie, daj si tampón a Canesten krém na pošvu a probiotiká ustne
@anonym_autor ahoj určite si kúp probiotiká a ber pravidelne, kefír odporúčam tiež... Nevyšla z teba ta tableta von? Keď ti začalo ms? Ak ano tak počkaj po ms a potom znovu canesten ...
@vemi23 keď sa rozpustila tak s krvou vytiekla 😏 na pálenie to nepomohlo. Nakoniec som si dala ešte macromir dnu a ležala aby to nevyriešilo a aspoň niečo pomohlo na pálenie. Inak neviem ako by som prežila noc. A pomohlo nakoniec. Len neviem čo ďalej. Probiotiká beriem od začiatku. A ten macromir sú antibiotiká a bojím sa že večer to zas začne palit
@anonym_autor zaberie, daj si tampón a Canesten krém na pošvu a probiotiká ustne
@anonym_128579 🙏🙏🙏 dneska si dám s tampón a probiotiká beriem od zaciatku

@anonym_autor ahoj určite si kúp probiotiká a ber pravidelne, kefír odporúčam tiež... Nevyšla z teba ta tableta von? Keď ti začalo ms? Ak ano tak počkaj po ms a potom znovu canesten ...