icon

Používanie Lomexinu a výtok

21. jún 2025

Ahojte. Zacala som pocitovat priznaky mykozy (naposledy som jj mala minule leto), vcera vecer som si zaviedla tabletu Lomexin. Dnes zo mna idu biele hrudky, konzistenciu to ma akoby rozmoceny papier. Vyzera to akoby sa mi stav nieze nezlepsil, ale prave naopak - zhorsil. Vcera som mala len biely svrbivy vytok, dnes taketo hrudky. Nezazil niekto nieco podobne prosim?

janetinka27
21. jún 2025

Ahoj, mala som sice inu tabletu, ale mne to prislo, ze su to nevstrebane casti tej tablety
A pri niektorych tabletach som sa docitala, ze prislo kratke prechodne zhorsenie a potom sa to upravilo
Ale tazko povedat, aky je tvoj pripad

ivana11155
21. jún 2025

Po tejto tablete som mala najprv to co ty a potom aj slabe krvacanie, akoby mi to poskodilo sliznicu. Kazdopadne ked mas len to co opisujes, su to len zvysky tablety.

autor
21. jún 2025
@ivana11155

Po tejto tablete som mala najprv to co ty a potom aj slabe krvacanie, akoby mi to poskodilo sliznicu. Kazdopadne ked mas len to co opisujes, su to len zvysky tablety.

@ivana11155 a ako dlho ti to trvalo? A potom sa to vyliecilo?

ivana11155
23. jún 2025

Ano vyliecilo, ale este nejaku chvilu som to krvacanie mala, aj som sa zlakla a uz by som tuto tabletu opakovane nekupila.