Prasknutá cysta a pretrvávajúce zdravotné problémy
Ahojte, počas sexu som dostala extrémne silné bolesti,zvijala som sa asi hodinu
Zaspala som,myslela som,ze ráno bude všetko ok,ale nebolo,tak som isla na pohotovosť.
Nechali si ma tam,ze praskla nejaka cysta a zakrvacala.....išli mi infúzie od bolesti plus nejaké injekcie. Lenže mna začalo boliet aj vrch brucha....akoby žalúdok a tak...a aj okolo pupku. Dnes som sa ráno zobudila,s takým akoby plávajúcim žalúdkom, a zostala mi bolest podbruska pri nejakých pohyboch,pri sadaní si,pri chodeni a tak.
Prepustili ma domov,prišla som domov a musela som ist vracať. Teraz sa bojim,ze co ked nieco prehliadli a mam krvacanie do brucha alebo nieco podobne.sono mi uz dnes nerobili a aj tak mi robili len sono cez posvu.
Včera som zjedla veľa sladkosti, nebolo mi uz vecer dobre. Ale žeby ma to tak dlho drzali kvoli sladkemu?
@alenacseto mne tiež praskla a mala som krv v dutine brušnej,otrasne bolesti to boli,prečo ta neoperovali ,mňa veru brali na operáciu
@minenkaa mne povedali ze voľnú tekutinu nemám v bruchu
@minenkaa mne povedali ze voľnú tekutinu nemám v bruchu
@alenacseto tak potom nič

@alenacseto mne tiež praskla a mala som krv v dutine brušnej,otrasne bolesti to boli,prečo ta neoperovali ,mňa veru brali na operáciu