icon

Prasknutie cysty na vaječníku

27. sep 2023

Ake ste mali prejavy?

terezka1947
27. sep 2023

📌

obleckodogymu
27. sep 2023

Mala som malú cystu ako 18rocna, spôsobovalo to akurát trochu bolesti pokiaľ sa dobre pamätám. Gynekológ mi dal antiku, tu som brala ďalších 12 rokov keďže mi perfektne sedela 😊zamedzila tvorbe cyst a ihneď po jej vysadení, keď som chcela otehotnieť, sa to aj podarilo 🙂
Kamoška mala cystu väčšiu, laparoskopicky jej ju vyberali. A taktiež ako prevenciu dostala antiku 😊taktiež ju brala roky, žiadne problémy už s týmto nemala😊

michaela412
27. sep 2023

ja tiež tak mám antiku aby sa mi cisty nevytvárali 🙂 otehotnela som v pohode

lulu8491
27. sep 2023

Veľké bolesti v podbrušku a vracanie

tina5959
Autor odpoveď zmazal
magdalenal
27. sep 2023

Kamoske praskla cysta na vaječníku a poškodila ho, začala krvácať do brušnej dutiny. Doslova o 5min 12 ju zoperovali, vaječník zachránili a funguje normálne ďalej.
Ja som mala podobne pred 3rokmi, ale mimomaternicové tehu, keď sa mi bábo zachytilo na vaječníku, ako rástlo, praskol a podobne ako u kamošky. Ale už som OK a fungujem ďalej normálne.
Ani jedna z nás nebrala lieky, obe sme pri prasknutí (ale aj vaječníka) mali bolestia ako pri silnej menštruácii a aj pri nádychu nás pichalo až do hrude; bolo nám na odpadnutie a slabo. Ja som odpadla v čakárni, čo ma zachránilo, lebo až potom ma vzali prednostne a hneď som šla na sálu

terezka1947
27. sep 2023

Baby,môže mi prasknúť cysta aj tak,že nič extrémne cítiť nebudem?len napr.zopar hodín,či deň,dva budem cítiť ostrejšie pichnutia,či diskomfort?bez splnenia,bez špeciálnych problémov?