icon

Pravidelná menštruácia a žiadna ovulácia

8. jún 2022

Baby nemam pcos. Co teda opdorucate na takuto situaciu? Fytosoju? Inofolic? Datelinu,? Femi kvapky?

Strana
z2
raja95
Odpoveď bola odstránená
autor
8. jún 2022

@raja95 podla hp som ju nemala folikulometriu moj dr odmietol😤

zuzkacik4
8. jún 2022

Ja som bola v tejto situacii pol roka dozadu...ms pravidelna, no nemala som ovu...no nemala som pcos..(potvrdene testami aj dr).. kedze moj dr stoji za prd a iba skonstatoval, ze sa to stava...zacala som si googlit a teda som si nasadila vitamin E, koenzym Q10 a vitaminy GS mamastar...vsak ze vyskusam...a zabralo, kedze som aktualne tehu...takze ovu musela byt..uzivala som poctivo vyse 3 mesiacov..

autor
8. jún 2022

@zuzkacik4 aha ale su tieto vitaminy na podporu ovulky?

zuzkacik4
8. jún 2022

No ano..kazde taketo vitaminy, su podla mna na skvalitnenie ovulacie = a tym padom na pripadne pocatie ...obsahuju hlavne inozitol a dalsie vitaminy..vsak zlozenie je dostupne, pozri si... mne napr. Inofolic nepomohol vobec 🤷‍♀️ treba vyskusat co ti bude sediet

ninka99865
8. jún 2022

Ja by som si na tvojim mieste začala merať teplotu.. mne Gyn tiež tvrdil že ovu nie je, lebo ju nemám na 14 deň ale až na 21-22 a podľa bt prebieha. A keď sa robi HP tabuľkovo 2-5 a 20-22 a máš ovuláciu neskôr, tak jasne že podľa HP neprebieha.

zuzkacik4
8. jún 2022

Teda nie vitaminy gs mamastar ale gs mimistar...az teraz pozeram, ze som to zle napisala

autor
8. jún 2022

@ninka99865 ano tabulkovo musim uz zscar merat bt

autor
8. jún 2022

@ninka99865 ja som mala tri odbery

ninka99865
8. jún 2022

Kedy si mala tretí?

autor
8. jún 2022

@ninka99865 ochh nepametam prvy bol 3-5, druhy bol 14-17 mimochodm mne ho sestricka urobila az na 17 a treti asi 20-22

ninka99865
8. jún 2022

No a kľudne môžeš mat ovu aj neskôr, ja som raz mala aj na 27 deň. Skús to odsledovať sama a keď ma pravdu tak smer vyšetrenia

autor
8. jún 2022

@ninka99865 och dufam ze tak to nebude ona mi prosto jned chcela dat lieky ani zopakovat hp ani folikulometriu nic

ninka99865
8. jún 2022

Vymeniť doktora

janetinka27
9. jún 2022

ahoj, nepisala si sem pred par dnami rovnaku otazku? skus si sledovat teplotu, pripadne hlien. z pozorovania symptomov sa da zistit, v com je problem, ale treba metody na sledovanie dobre poznat. meranie teploty je asi najjednoduchsie, sledovanie hlienu je tazsie. pripadne najst aj noveho doktora, ktory urobi hormonalny profil vo viacerych cykloch. ja chodim na odbery hormonov v kazdom cykle uz dlhodobo a normalne to plati poistovna. dalsia vec je ta, ze ovulacia prebehnut moze, ale teplota nestupne (napr. z dovodu nizkeho progesteronu, nedostatocnosti zlteho telieska), alebo narastie dominantny folikul, ale nepraskne a prerastie do cysty. cysta potom odide napriklad pri najblizsej menstruacii. prvy pripad sa da riesit uzivanim progesteronu po odsledovani ovulacie, druhy problem sa da riesit pichanim injekcie na prasknutie folikulu v presne stanovenom case

autor
9. jún 2022

@janetinka27 ach 🤦🏼😤ved to je cela veda slusim jej navrhnut opakovany hp a folikulometriu bez hormonov plus od dnes meriam teplotu s robim testy

autor
9. jún 2022

Dnes den po ms ovu test co myslite kedy pride zajtra?? Nevyznam sa v tom

zuzkacik4
9. jún 2022

Nie, je uplne negativny

autor
9. jún 2022

@zuzkacik4 klikni na foto ibs je tam duch je to ovu test

ninka99865
9. jún 2022

Veď ti píše že je negatívny. Ovulacny test je vtedy pozitívny keď je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná

ninka99865
9. jún 2022
autor
9. jún 2022

@ninka99865 nepytala som sa ci je pozit ale ze kolko dni cca zosilnie

pauli_s
9. jún 2022

A to máme my ako vedieť kedy zosilnie prosím ťa? Testuj každý deň, kým nebude pozitívne. Toto nevyzerá na pozitivitu ešte ani zďaleka a už len logicky deň po skončení menštruácie by si asi ťažko mala ovulaciu.

autor
9. jún 2022

@pauli_s no maju baby aj po ms

luccija
9. jún 2022

@ninka99865 ale máš aj dlhší cyklus, že menzes dostaneš neskôr?lebo potom, keď máš ovu 21-22 máš krátku fázu na uhniezdnie vajicka

ninka99865
9. jún 2022

@luccija mám ukážkovú 14 dňovú LF.. ale mávala som s tým problém, bola kratšia, skákalo to. Dali mi dokopy SZ a zrazu tieto veci funguju

autor
9. jún 2022

@luccija nie ms mam ako hodinky 28 dnovy

ninka99865
9. jún 2022

Veď testuj celý cyklus a uvidíš, my nemáme vestecke gule aby sme ti povedali kedy bude ovulacia, test môže byt pozitívny zo dňa na deň alebo môže silnieť postupne

autor
9. jún 2022

@ninka99865 budem od dnes kazdy den som zvedava ze kedy prebehne ked vobec

luccija
9. jún 2022

@ninka99865 tak potom dobre🙂

Strana
z2