Prečo sa objavuje tekutina z bradavky u 22-ročnej ženy?
Ahojte, práve som si kontrolovala prsníky, a neviem čo mi to napadlo stlačiť si silno obe bradavky objavili sa mi malé biele kvapky, mám 22 rokov, práve obdobie ovulácie nikdy som tehotná nebola a momentálne pravdepodobne nie som prosím Vás čo to môže byt. Ano objendam sa k doktorovi ale do pondelka ďaleko a ja sa asi zbláznim
Nie nie antikoncepciu neberiem, jedine čo tak pupalku ako doplnok a pred mesiacom som brala gynex ale to asi nemá žiadny súvis
Pošli fotku do spravy, inak ti neviem poradit😂
Tak som zistila zakaždým ze som tehotná už 🙈🤷♀️ ak máš pravidelny styk skus teda test ...
@ada510 ale menštruáciu mám mať 23, nie je to skoro na test ?
Môze a najskôr to bude hormonálne nerovnováha, mala som to v rovnakom veku, trvalo to asi 6 rokov pokiaľ sa to stratilo, ak si robíš pravidelne samovysetrenia a nemáš žiadne hrčky, tak sa nestresuj.
@riick to malo byť akože vtipné?
Hrčky dúfam nemám, bolo to pri oboch bradavkach, malé kvapky bielej tekutiny. Bolo by asi horšie keby je to iba pri jednej či?
Ja som mala iba z jednej, takže sa fakt nestresuj. Pošlú ťa na sono a vyšetria krv.
Ďakujem, ma voľný termín až 4.2, počká to dovtedy či radšej mu volať že potrebujem hneď?
Pre svoje pohodlie asi radšej hneď. Budeš v strese a neistá. Lekár ti dá papier na USG a tam zase bude čakať na termín, ale isto ťa že je to v poriadku.
Pardon že to stále riešim asi som paranoidna no musela som to skúsiť zas 😄 už to nešlo tak ľahko musela som najskôr veľmi veľmi silno stlačiť oboma rukami a vyšlo takmer nič
Záleží od toho kedy bol styk a menzes môžeš mať aj keď si tehotná od toho sa netreba odrážať alebo mimomat...takže kľudne si sprav samozrejme môže yo byt aj fantomove alebo z hormónu prolaktinu ...
@ada510 no styk bol 7.1 takže to by neukázalo este alebo môže?
Tak budúci týždeň si sprav 10 dní po ukáže najskôr
Ďakujem Vám, našla som aj tu fóra na rovnaku tému zväčša píšu že je to hormonálne alebo niečo s prolaktinom. Už som kludnejsia nakoľko ráno to takmer nešlo a fakt mini mini množstvo. Dúfam to nebude nič vážne.
Ahojte, píšem to aj preto ak by niekto mal podobný problém a našiel toto fórum 😄 gynekológ mi prsníky vyšetril prehmatanin povedal že sú čisté necíti nič divne a že kým výtok nie je svojvoľny pripadne ho nie je veľa alebo nemá zlu farbu nemusím sa báť, že teda na ne nemám zbytočne tlačiť a ohľadom sona povedal ze až keď budem mať 25 rokov

ahoj, vytok z bradaviek je aj neziaduci vedlajsi ucinok antikoncepcie, tak pokial nejak uberies pozri si jej pribalovy letak. okrem toho mzes mat vytok z bradaviek zo stresu. mozno niekto poradi viac