icon

Prestup k inému gynekológovi

vevusa1234
12. feb 2025

Ahojte baby chcem sa spýtať mám 22 rokov a som vydatá keď som mala 17 rokov som išla gynekológovi medzi tým časom som nemala žiadny vzťah ani nič po roku aj pol som si našla prvý rok to bolo len také chodenie ale to je nepodstatné... A našla som si novú gynekologičku bola som u nej pani sestrička mi dala prestupovi papier že s ty mám ísť predošlému lekárovi aby mi dal dokumentáciu otázka znie či to môžem vybaviť aj zo sestričku alebo len s doktorom moc sa s ním stretnúť nechcem keďže viem aký je tak či náhodou neviete či to môžem riešiť aj zo sestričkou ďakujem

elisebah91
12. feb 2025

Neviem čím mám dobrú info, ale zdá sa mi že si môžeš vyžiadať svoju dokumentáciu aj písomne...že aby ti to poslali poštou...

micusa2222
13. feb 2025

@vevusa1234 ja som už nič neriešila osobne,,,požiadala som sestričku a tá poslala celú dokumentáciu môjmu novému lekárovi...

vevusa1234
autor
13. feb 2025

@micusa2222
@micusa2222 ja som bola včera u novej lekárky ktorú som si našla a pýtala sa ma ako sa volá môj predošlý lekár tak som povedala že Kostler a ona povedala že on karty posielať nechce tak dneska ráno som bola u neho bola tam sestrička iba ráno dala som jej papier povedala som čo potrebujem a povedala že budúci týždeň štvrtok mám prísť lebo že oni majú 10 dní na to aby mi dali kartu