Pretrvávajúce ťažkosti po liečbe zápalu močových ciest?
Dobrý večer potrebujem poradiť minuli týždeň som bola u doktora dal mi antibiotiká na močové cesty (cefixime innFarm)
Dneska som dobrala poslednú len že mám strašne bolestí nepomáha mi ani teplé ani studené neviem čo už mám robiť kuse chodim na záchod , a strašne bolestí ďakujem za každé radi 💗🙏🏼
@weru3ka mne momentálne nezabral ani biseptol. Ten som dostala piatok, dnes je utorok, bolesti sú stále, len už nemám teplotu, len mi je stále zima. Mne ale aj odoslal moc na kultivaciu, tak čakám aké výsledky mi bude volať zajtra alebo stredu. Ak je tam bakteria na ktorú biseptol nezaberá, budem potrebovať iné atb. Už sa mi to raz stalo. Ze mi po 5 dňoch zmenil atb, ked vyšla konkrétna bakteria. Ja sa so zapalmi trápim často 😒
@qwert87 ja som min.tyzden mala tiez zapal močovych a dali mi prvýkrát Zinnat a zabral ale trvalo to
Za mna zas ten biseptol zabera...ale vzali mi kultivaciu a mala som ecoli
A ten zinnat je aj na tu ecoli nastastie,takže trafili dobre
Uz je to oki nastastie....drzim palce,je to otras choroba

Zrejme vam nezabrali, to ste mali po dvoch dnoch co sa nelepšilo ihned volat dr a dal by vam ine
Skoda,ze vam nedal Biseptol ten by zabral urcite
Antibiotika na močove cesty zaberaju rychlo takze je to zvlastne ,ze furt bolesti