Pretrvávajúci výtok
Ahojte. Mam taky problem, ze uz asi od 12rokov mam vytok. Niekedy vodnaty, častejšie je ako tvaroh. Sem tam zapácha. Do gynekologa chodim od 15tich nikdy mi na nic neprisli. Mam ranku na krcku maternice (cytolog. vysetr. v poriadku, aj stery). Prosím čo by mi pomohlo ? Už ma nebaví počuvať od gynekologa že to niektore ženy tak maju. Fakt mi to prekáža. Trvá to už 12 rokov.
Ano ale aj tie intimky niesu boh vie co a hlavne v lete… Prosím mate skusenosti s nejakymi konkretnými?
Vyskusala som uz toho viac. No nikdy mi nic nezabralo. Len tie probiotika nie. Už sa bojím že ani to by mi nepomohlo keď to trvá toľko rokov
Ano ale aj tie intimky niesu boh vie co a hlavne v lete… Prosím mate skusenosti s nejakymi konkretnými?
Vyskusala som uz toho viac. No nikdy mi nic nezabralo. Len tie probiotika nie. Už sa bojím že ani to by mi nepomohlo keď to trvá toľko rokov
@ppprz1 popýtaj sa v lekárni.....
Nikdy mi nič nepomohlo. Prestalo to až po hysterektómii po veľa veľa rokoch. Pri rozbore som mala napísané v správe veľké množstvo hlienovitých cýst na krčku.
@ppprz1 Nepíše sa do gynekológa, ale KU gynekológovi...
Nikdy mi nič nepomohlo. Prestalo to až po hysterektómii po veľa veľa rokoch. Pri rozbore som mala napísané v správe veľké množstvo hlienovitých cýst na krčku.
@anonym_1bfeb7 tak to je premna hrozne kedze som este mlada a takato vec nepripada k uvahu :(

@ppprz1 ano, niektore ženy to tak maju. Aj ja. Vdaka bohu za intimky.