icon

Priateľ sa bojí, že ho nakazím pohlavnou chorobou

hksls
13. júl 2022

Ahojte idem si sem po rady prosím blbé rady si nechajte pre seba
Mam priateľa sme spolu 3 roky a mam výtok chodím k doktorke samozrejme liečim sa ,a trvá to cca 3-4 roky áno pred priateľom som mala sexuálny styk s jedným mužom asi 3x a priateľ sa teraz bojí ze ci som ho nenakazila pohlavnou chorobou HIV a pod
Strašne sa bojím nechcem aby koli mne zomrel
Chce aby som šla na testy .Otázka znie ako tie testy prebiehajú a za aký čas prídu výsledky??
Som s toho hotová
Ďakujem
Ďakujem

ms_green
13. júl 2022

Dúfam, že ťa to upokojí ale keby si mala HIV 3-4 roky tak určite vieš že ho máš.
Ísť sa dať otestovať na pohlavné choroby nie je nič za čo sa treba hanbiť, je to štandardná starostlivosť o svoje telo. Spomínala si, že sa na niečo aktívne liečiš, tým pádom vieš, čo s tebou je.
Ak tvoj partner trvá na testoch, choď. Nie je to nič hrozné. Normálny odber krvi. Dá sa ísť aj na súkromné testy, ktoré sú veľmi diskrétne a vedia ti spraviť test na 7 patogénov z jednej vzorky.

matullienka
13. júl 2022

Inak dúfam, že tvoj partner bol panic kým spal s tebou lebo inak HIV ťa môže nakaziť on. Pokiaľ ťa dlhodobo trápia vytoky a podobne nepríjemnosti nebolo by od veci aby sa preliečiť aj partner jemu nemusí byť nič a tebe to môže robiť problémy

mariska1989
13. júl 2022

@hksls presne ako píše
@matullienka súhlasím s ňou ak máš niečo čo sa zbytočne sexom vráti nazad treba aby bral ATB aj ty aj partner

kornelies
13. júl 2022

@hksls 🙉🙉🙉 Ty si myslis, ze doktorka studovala vysoku smetiarsku? Preboha, nestacim sa cudovat nad myslenim tvojho partnera a nasledne teba. Ako dve 16 rocne deti. Ak by bolo podozrenie na HIV, mala by si problemy s imunitnym systemom. Vobec by som sa nedala testovat, nech sa da priatel.

meli888
13. júl 2022

@hksls môžeš mať sexuálne prenosnú chorobu nie pohlavnú v Tom je rozdiel .. ale tak nech ti zoberie stery a možno budeš mať zvýšené testy na ureaplasmu alebo podobne ak mavaš zápaly a tvoj priateľ ..no k tomu sa nevyjadrujem asi pozerá moc filmov 😃😃😃

kitycat
14. júl 2022

Nech sa ide otestovat aj tvoj priatel, pojdete p4kne dpolu... Kks 🙄

Inak, sa mi zda, ze to prebieha tak, ze ti beru vzorku rano. Od vecera nepijes anejes a rano ides aj s neumytymi zubami

elizabet173
14. júl 2022

@kornelies vysokú smetiarsku 😂, šúľam sa tu hneď z rána

sticker
melanta
14. júl 2022

Ach jaj, keď už ideš zakladať fake témy, aspoň si čo to naštuduj o biológii a chorobách, ktoré ideš spomínať. Máš výtok 3-4 roky a celý ten čas sa liečiš? To by si už dávno bola vyliečená. Za ďalšie, ak sa priateľ bojí, prečo s tebou 3 roky spí? No a posledná vec, HIV nie je pohlavná choroba, je to pohlavne prenosný vírus a to je rozdiel. Pohlavná choroba je choroba, ktorá postihuje pohlavné orgány a to HIV nie je. A teda bojíš sa, aby priateľ nezomrel. Ale nebojíš sa, že by si zomrela ty. Hmm, ak nemáš cez prázdniny čo robiť, tak si nájdi brigádu a doučovanie, to ti do života pomôže.

luccija
14. júl 2022

A on bol u urologa na steroch?ved kludne Ti on moze nieco prenasat.Pouzivajte kondom a na ziadne testy by som nesla.Ked mas caste vytoky uz davno tam mal byt, alebo tiez prelieceny mudrlant.

sandra_kul
14. júl 2022

sama si pisala, ze si bola u lekara, ak by mal na nieco take podorzrenie, tak by ti uz bol nejake to vysetrenie spravil nie? ono treba si davat pozor a nebudete sa musiet potom takychto chorob bat