icon

Príčiny bolesti prsníkov

8. okt 2025

Ahojte, už asi viac ako mesiac ma bolia prsníky. Strieda sa to, raz jeden a potom druhý. Bola som aj na sono prsnikov, skontrolovane aj pazuchy a uzliny a všetko je ok.. hormony ok.. vobec to neprestava.. prestala som nosit aj podprsenku, aj si davat antiperspirant.. bolest ide z bokov prs dospodu, niekedy ma bolia aj ked sa zohnem alebo spim na boku.. doktor mi kazal uzivat indonal forte, no ziadna zmena..
nestretol sa niekto s tym? Co este moze byt pricinou?

anitta98
8. okt 2025

@anonym_autor fúha, tak to je zaujímavé, keď máš všetko v poriadku a stále ťa to bolí. s týmto som sa ešte nestretla. a ako dlho užívaš tie lieky? máš ich už dlhšie?

autor
8. okt 2025
@anitta98

@anonym_autor fúha, tak to je zaujímavé, keď máš všetko v poriadku a stále ťa to bolí. s týmto som sa ešte nestretla. a ako dlho užívaš tie lieky? máš ich už dlhšie?

@anitta98 uzivam asi 3 tyzdne.. este mi napadlo ci to nemoze byt od chrbtice, tiez ma niekedy bolí, ale to pripisujem tomu, že dvíham a nosím 9kg dieťa

anonym_a145f5
8. okt 2025

@anonym_autor mňa bolia prsia celý život. I lekára vždy bolo všetko ok. Teraz je to ale extrem už. Najmä jedno ma bolí. Ale mám 45. Mám aj silnú skoliozu a bolesti chrbtice, tak aj z toho to môže byť. Niekedy aj ruka ma boli.

autor
8. okt 2025
@anonym_a145f5

@anonym_autor mňa bolia prsia celý život. I lekára vždy bolo všetko ok. Teraz je to ale extrem už. Najmä jedno ma bolí. Ale mám 45. Mám aj silnú skoliozu a bolesti chrbtice, tak aj z toho to môže byť. Niekedy aj ruka ma boli.

@anonym_a145f5 no inak aj mna ruka lamala par x v poslednej dobe.. chrbticu si neriesila ? Ci riesila a bolest prsnikov ostala aj tak? Ja mam 27r ale tiez mam skoliozu

anonym_a145f5
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_a145f5 no inak aj mna ruka lamala par x v poslednej dobe.. chrbticu si neriesila ? Ci riesila a bolest prsnikov ostala aj tak? Ja mam 27r ale tiez mam skoliozu

@anonym_autor ja mám už vek a chrbticu riešim od 18. Mala som rehab.aj trojmesačnu PN. Musim cvičiť, ale som v tomto nezodpovedna. Na gyn.preventivke som nebola tri roky čo sa bojím. Predtým poctivo každý rok. Ale teraz mám už asi aj perimenopauzu a prežívam dlhodobý stres. Tiež som kupila indonal a vítex. Plus pijem alchemilku s rebríčkom. Ale keď ma prestane bolieť rameno, lopatka príp.krcna chrbtica na tej jednej strane, ustúpi aj bolesť prsníka. Tak neviem. Už si namyslat aj zvýšený prolaktin to stresu, alebo rozhádzané hormóny.

lenkahvh
9. okt 2025
@anonym_autor

@anitta98 uzivam asi 3 tyzdne.. este mi napadlo ci to nemoze byt od chrbtice, tiez ma niekedy bolí, ale to pripisujem tomu, že dvíham a nosím 9kg dieťa

@anonym_autor ale ked mas 9 kg dieta, to si ako dlho po porode? ved to moze byt hormonalneho povodu este.

zuzulkika
9. okt 2025

Mne nato moja gyn .povedala keď som to tiež riešila.. ze mam žiaľ taky druh prsnika😏

autor
9. okt 2025
@lenkahvh

@anonym_autor ale ked mas 9 kg dieta, to si ako dlho po porode? ved to moze byt hormonalneho povodu este.

@lenkahvh rok po porode som.. ale hormonalny profil OK, menstruacia chodi na den presne, gynekolog vylucil problem z tejto stranky

autor
9. okt 2025
@zuzulkika

Mne nato moja gyn .povedala keď som to tiež riešila.. ze mam žiaľ taky druh prsnika😏

@zuzulkika a odkedy ta zacali boliet?

madla60
9. okt 2025

@anonym_autor , daj si do poriadku chrbticu, by si sa divila, čo všetko spôsobujú zablokované "platničky". Ale choď ozaj k odborníkovi , aj dobrý ale skúsený masér by mohol pomôcť, radšej aj súkromný rehabilitačný .

zuzulkika
10. okt 2025
@anonym_autor

@zuzulkika a odkedy ta zacali boliet?

@anonym_autor ahoj...vnímala som to nezávislé. Vela krát som sa prichytila,že si držím prsník od bolesti...ale zasa ja mam aj cysty....pod kontrolou(aspoň sufam)

anonym_08513b
10. okt 2025

@anonym_autor mam kamosku, ktorá mala z nicoho nic dlhodobejšiu bolest prs a ona sa niekde dočítala ze to moze byt aj z kávy,ona vypila denne vela kávy, prešla na caro a vraj jej to pomohlo, ale ja si myslím ze si to len tak vsugerovala, nepride mi to ako pravdivé zeby kava za to mohla