icon

Príčiny gynekologického zápalu po štyridsiatke

3. okt 2025

Ahojte,

nikdy som nemala zapal a teraz mam prvy krat v zivote, mam po 40tke, mala som bolesti tak som isla ku gynekologovi, neviete z coho sa to moze objavit len tak? Dakujem

anonym_fead05
3. okt 2025

Starneme a vekom slabne aj imunita, perimenopauza...

autor
3. okt 2025
@anonym_fead05

Starneme a vekom slabne aj imunita, perimenopauza...

@anonym_fead05 prezila som v poslednej dobe vyrazny stres, da sa povedat, ze uz rok jeden uder za druhym, tak som rozmyslala ci nie aj z toho, tiez sa mi stale urobi po ovulacii cysta a brucho ma boli, preto som isla na kontrolu, vravel, ze vsetky moje problemy vyriesi HAK, tak neviem

anonym_fead05
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fead05 prezila som v poslednej dobe vyrazny stres, da sa povedat, ze uz rok jeden uder za druhym, tak som rozmyslala ci nie aj z toho, tiez sa mi stale urobi po ovulacii cysta a brucho ma boli, preto som isla na kontrolu, vravel, ze vsetky moje problemy vyriesi HAK, tak neviem

@anonym_autor môže byť, aj psychika má hrá veľkú rolu. Do HAK by som hneď nešla, skúsila by som napr indol3c alebo gynex kvapky

autor
3. okt 2025
@anonym_fead05

@anonym_autor môže byť, aj psychika má hrá veľkú rolu. Do HAK by som hneď nešla, skúsila by som napr indol3c alebo gynex kvapky

@anonym_fead05 o Indole som pocula, mas dobru skusenost?

anonym_e724ec
3. okt 2025

@anonym_autor bežná vec, až som prekvapená, že to máš prvý krát.

anonym_fead05
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fead05 o Indole som pocula, mas dobru skusenost?

@anonym_autor áno už som ju užívala 2x. Je dobrá na viacero ťažkostí

autor
3. okt 2025
@anonym_e724ec

@anonym_autor bežná vec, až som prekvapená, že to máš prvý krát.

@anonym_e724ec ja som prekvapena, ze to zase mam, fakt moj prvy zapal v zivote, uz som aj rozmyslala ci mi nebol neverny

autor
3. okt 2025
@anonym_fead05

@anonym_autor áno už som ju užívala 2x. Je dobrá na viacero ťažkostí

@anonym_fead05 diky vyskusam do HAK sa mi nechce

simsalabim
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_e724ec ja som prekvapena, ze to zase mam, fakt moj prvy zapal v zivote, uz som aj rozmyslala ci mi nebol neverny

@anonym_autor a aky je to zapal? Bakterie? Ktore? Ci kvasinky?

autor
3. okt 2025
@simsalabim

@anonym_autor a aky je to zapal? Bakterie? Ktore? Ci kvasinky?

@simsalabim ani dr nevie, hovoril, ze krcok v poriadku, akurat cystu funkcnu nasiel, lebo fakt nekomfort som mala v podbrusi a mam mierny vytok do zlta, vravel, ze tam bude nejaky maly zapal, zobral mi kultivaciu o tyzden mam vediet, len ma to prekvapilo odkial sa to vzalo

ibrunova
3. okt 2025
@anonym_autor

@simsalabim ani dr nevie, hovoril, ze krcok v poriadku, akurat cystu funkcnu nasiel, lebo fakt nekomfort som mala v podbrusi a mam mierny vytok do zlta, vravel, ze tam bude nejaky maly zapal, zobral mi kultivaciu o tyzden mam vediet, len ma to prekvapilo odkial sa to vzalo

@anonym_autor skús zelený Indonal a Gynoflor

autor
3. okt 2025
@ibrunova

@anonym_autor skús zelený Indonal a Gynoflor

@ibrunova dakujem 🙂

ibrunova
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor držím palce, aby to tak nebolo.

simsalabim
3. okt 2025

Bezne v premenopauze narasta pocet infekcii crevnymi bakteriami v dosledku hormonalnych zmien a kvoli stencenej sliznici. “Maly zapal” moze byt prave toto.

autor
3. okt 2025
@simsalabim

Bezne v premenopauze narasta pocet infekcii crevnymi bakteriami v dosledku hormonalnych zmien a kvoli stencenej sliznici. “Maly zapal” moze byt prave toto.

@simsalabim dakujem, asi fakt starnem, sprchujem sa denne, jeden partner uz 100 rokov, akurat, ze som bola na interupcii pred rokom a odvtedy sa mi robi pravidelne cysta