Príčiny meškajúcej menštruácie
Ahojte budem za hysterku uvedomujem si to. Cyklus mam 26-28 dňový. Skôr tak 26 zvykne prísť. Dnes už je 29 bolesti cítim druhý deň a ani kvapka krvi. Tehotná nie som urobila som si test, sex som mala len raz aj to s kondómom mimo plodných dní a kondóm bol po vybratí plný a nič z neho netieklo. Stresu nemám viac ako obvykle prechladnutie zápal atď nič nemám. Neberiem žiadne lieky ani som nebola chorá. Nemá dôvod meškať. Podbruško cítim už druhý deň zakaždým sa teším keď idem na wc že už uvidím krv a nič. 😔 U mňa to proste nie je normálne ani bežne. Väčšinou keď začnem robiť paniku z hocičo ho tak sa mi to poriesi takže možno príde keď dopíšem príspevok 😃
Vek?
Tak je to jasné, stres. Ja v strese som mala menzes tak rozhodený že aj mesiac vkuse som mala menzes a potom týždeň nič a potom znova. Inak pravidelný ako hodinky.
@anonym_82a9bb ach.. To vážne? Nestalo sa mi to ešte a to som mala už toľko stresov v živote. Jedine mi raz prišlo po 2 týždňoch keď mi zomrel otec. Fakt hnusne obdobie vtedy sa mi menzes zbláznil
Vek?
@anonym_e9167a 31
@anonym_82a9bb ach.. To vážne? Nestalo sa mi to ešte a to som mala už toľko stresov v živote. Jedine mi raz prišlo po 2 týždňoch keď mi zomrel otec. Fakt hnusne obdobie vtedy sa mi menzes zbláznil
@anonym_autor Vážne. Nejde ani o konkrétny stres, telo vie toho podržať strašne moc, ale keď sa toho vyskladá veľa, tak proste sa to niekde prejaví. Nervový systém sa musí niekde regulovať a keď máš pohár plný, tak vyteká. Kompenzuj ten stres, vyrovnávaj, oddychuj.

Tak je to jasné, stres. Ja v strese som mala menzes tak rozhodený že aj mesiac vkuse som mala menzes a potom týždeň nič a potom znova. Inak pravidelný ako hodinky.