Príčiny meškania menštruácie
Ahojte chcela by som sa spýtať menštruacia mi meška 12 dní nemám žiadne pms zvykne mi to občas meškat ale teraz je to ovela dlhšie ako normálne mám častý stres kvoli situáci ktorú mam doma som dost aj pribrala nejakych 7 kíl a trosku som vystresovaná aj z toho meškania test neukazuje nič 1 čiarka mala som s priatelom styk vždy bol chranený a aj sme to skontrolovali čitala som že sex pomáha na spustenie menštruacie tak sme to skusili dneska tiež s ochranou samozrejme a bolo to prerušovane a pred vyvrcholenim priatel už vo mne nebol tak že nevedeli by ste mi poradiť ako si mám vyvolať tu menštruaciu nikdy som si ju vyvolat neskusala ale teraz uz mám obavy nechcem byť tehotná chodím na vysoku a chcem ju dokončit ešte pred dietatkom viem že to sa neda len tak uhadnut presne čo mi je ale baby aspon nejaký typ mi dajte alebo mi poradte raz za čas si doprajem aj teplý kupel na uvolnenie tela a relaxujem je to úžasné nejaky typ čo by to mohlo byt baby prosim lebo vela som aj hladala na internete a nič konkrétne som nenašla ?
+ešte som zabudla povedať že mám dost aj porušený spánok pretože vždy sa budím skoro kvoli psíkovi pretože potrebuje vyvenčit a potom citim jemnú únavu
A preco nejdes na gyndu? Aj stres robí veľa
Ahoj, včera si tu mala diskusiu ešte si nemala test hotový. A všetci sme ti tam radili urob test a smer gynekológ.
Žiadne domáce rady na vyvolanie proste smer gynekog a máš to.
Môže to byť stres, nerovnováha hormónov ale môže to byť aj horšie niečo ako napr cysta
Treba riešiť s odborníkom a nie domácimi skúšačkami
Preco mešká?
1. Neskoršia ovulacia,
2. Anovulacny cyklus,
3. Hormonálny vykyv,
4. Tehotenstvo,
5. Prekonanie choroby,
6. Stres,
8. Zvýšená fyzická záťaž,
9. PCOS,
Atď atď atď.
@nika_val ahoj to si sa asi pomýlila pretože príspevok pridávam na túto stránku prvý krát asi viem ktorý myslíš príspevok videla som ho a preto som dalej nepísala upokojil ma že nie som jediná ktorá ma podobný problém veď my ženy sme unikátne ale tento svet si robí s nami čo len chce ale ďakujem že ste mi odpovedali aj vy nebola som tu pár dní a ďakujem dneska som sa bola kúpať menzes ešte furt nič trávila som veľmi veľa času v termálnej vode strašne dobre som sa cítila uplne som sa upokojila a hovorila si že to príde mám občas nie furt jemne biele špinenie ale nie také ako klasické všimla som si že sa to trošku líši
Ahoj.Dostala si ms či ešte nie?mne tiež mešká,naposledy som mala 30.1. a doteraz nič.robila som si tehu testy dva a negatívne.vcera som volala svojmu dr a že mám ešte týždeň počkať a keď nič,tak sa mu mám ozvať.toto sa mi veru ešte nikdy nestalo(samozrejme okrem dvoch tehu😁)
Ani vo februári som nejako nepociťovala moje prejavy ovulácie,lebo mňa vždy extrém bolia prsia a pazuchy a teraz ako premýšľam,tak si vôbec nepamätám,že by ma boleli....
Len si pamätám že asi týždeň a pol alebo dva týždne dozadu,som mala také slabulinko hnedé spinenie trochu a na papieri akoby niečo čo pripomína gél 🙈
@domca90 furt nie nemala som žiadne priznaky ani spinenie ani bolesti nic furt som na tom istom robila som si test a negativ neviem co to moze byt fakt

ak mešká 2 týždne, testy negatívne tak smer gynekolog. Zhodnoti stav a keď tak pichne vyvolávačku. Testy by už určite ukázali druhu čiarku 🙂