icon

Príčiny tlaku v uchu po liečbe candidy

18. máj 2025

Som po liecbe candidy v uchu . Týždeň po kontrolnom neg. vysledku pociťujem treti deň tlak v uchu . Stretol sa niekto z podobným problémom a aka bola príčina .

zuzka0605
18. máj 2025

ako ti zistili candidu v uchu?? ja mam tlak v uchu, ale z krcnej chrbtice.

autor
18. máj 2025
@zuzka0605

ako ti zistili candidu v uchu?? ja mam tlak v uchu, ale z krcnej chrbtice.

@zuzka0605 výter z ucha to potvrdil a tebe ako zistili že z krčnej chrbtice? Bola si aj na MR ucha hlavy?

letfenixa
18. máj 2025

U mňa akákoľvek bolesť ucha znamená niečo so zubami.

zuzka0605
19. máj 2025

nie. len na rontgen krcnej, u zubara a usneho

adriana1999
1. júl 2025

Dobrý večer prosím vás poraďte mi strašne mi v ušiach puka,je to nepríjemné bola som na orl všetko je v poriadku aj do zubára chodím som už stoho zúfalá na neurologiu chodím mam ísť teraz na magnetické vyšetrenie s chrbticou prosím vás pomôžte mi ,mam aj tetaniu ..Ďakujem

adriana1999
2. júl 2025
@zuzka0605

nie. len na rontgen krcnej, u zubara a usneho

@zuzka0605 Dobrý večer prosím vás poraďte mi strašne mi v ušiach puka,je to nepríjemné bola som na orl všetko je v poriadku aj do zubára chodím som už stoho zúfalá na neurologiu chodím mam ísť teraz na magnetické vyšetrenie s chrbticou prosím vás pomôžte mi ,mam aj tetaniu ..Ďakujem
@zuzka0605

zuzka0605
6. júl 2025
@adriana1999

@zuzka0605 Dobrý večer prosím vás poraďte mi strašne mi v ušiach puka,je to nepríjemné bola som na orl všetko je v poriadku aj do zubára chodím som už stoho zúfalá na neurologiu chodím mam ísť teraz na magnetické vyšetrenie s chrbticou prosím vás pomôžte mi ,mam aj tetaniu ..Ďakujem
@zuzka0605

@adriana1999 aj ja to mam.tiez neviem z coho, ale isto chrbtica tipujem