icon

Prírodná liečba opakujúcich sa gynekologických zápalov

lanka999
15. feb 2025

poradte prosim odkedy som prekonala kovid vsimam si na sebe castejsie sklony k prechladeniam zapalom. Co zabera na zapaly tam odspodu 3-4 mesiace pokoj potom zasa palenie zospodu po moceni bolo aj ked som bola vklude. Po vysetreni mocu na obvode nic nenasli ze to moze byt gynekologicke, konizaciu som uspesne absolvovala pred 2 rokmi teraz zasa problem s tymto, atb nechcem uzivat ziadne z poslednych od obvodacky som mala neziaduce ucinky ako nikdy zihlavku opuchnute oci cervene telo (ciprofloxacin). Pred rokom som uzivala od imunologa imunar co sa mi zdalo celkom dobre ale to mi skor prislo ako prevencia proti chorobam celkovo, nie tam dole. Existuje nieco ucinne na to? Je to na nervy..

katulienkax
15. feb 2025

Možno treba preliecit partnera, môže byt dôvod tvojich zápalov

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
akvi
15. feb 2025

@lanka999 napíšem ti babský recept, vyskúšaj, zle ti určite nespraví, prinajhoršom nepomôže. Ja som si ho robievala pri problémoch a pomohlo mi na zápal, aj keď samozrejme, dokázať to neviem. Kúra sa robí tak, že dva týždne a potom týždeň prestávka, ja som si ju opakovala 3x za sebou. Večer si dáš do 250 ml studenej vody dve lyžičky alchemilky, necháš do rána macerovat. Ráno zohrejes tesne pred bod varu, odstavis a keď trochu vychladne, vypiješ. Večer si natrieš podbruško ricinovym olejom, prekryjes foliou a necháš si to celú noc. Takto tie dva týždne a potom pauza. Odporúča sa zopakovať aspoň 2x.

lanka999
autor
15. feb 2025

@zmrzlinka8 ja som pisala ze to nesu mocove cesty brusnice su na to takze toto nie

lanka999
autor
15. feb 2025

@akvi pisem spravu