Prírodné doplnky pre ženy, ktoré majú myómy a hormonálnu nerovnováhu
Ahojte, mám myóm a s tým súvisiacu hormonálnu nerovnováhu. Moja ovulácia je bolestivá, moje PMS je veľmi silné, hlavne nápor na psychiku, moja menštruácia býva dlhá a silná a cyklus mám veľmi dlhý.
Len pred 2t som začala užívať Indonal forte 3x1 tbl, a pupalkový olej 4 tbl denne.
Menštruácia mi prišla presne na 28. deň, normálne som ostala prekvapená. Naposledy to bolo 35 dní. Necítila som pred príchodom MS také stavy, ako som mávala posledné dva roky, preto som si myslela, že MS príde najskôr o týždeň.
Menštruácia ma 1x nebolí, nemusím brať nospu, ani buscopan, ani tbl od bolesti. Je primeraná, nie je silná. Takúto MS som nemala ani si nepamätám. Samozrejme, cítim, že ju mám, aj mám mierny tlak, v podbrušku ale nie také bolesti, ako som mala posledné mesiace.
Prípravky užívam veľmi krátko, čiže neviem, či je to už účinok doplnkov, alebo náhoda.
Ale každopádne pokračujem ďalej. Máte s tým skúsenosti?
Nechceš si dať ten myom operovať?aj tí robili hormonálny profil?myomy a polypy vznikajú z horm.nerovnovahy, ak sa to nezmení znova sa vracaju.Pripravky vyskúšam,lebo moje pms je strasne
Nechceš si dať ten myom operovať?aj tí robili hormonálny profil?myomy a polypy vznikajú z horm.nerovnovahy, ak sa to nezmení znova sa vracaju.Pripravky vyskúšam,lebo moje pms je strasne
@luccija nie nedá sa operovať, iba vybrať celá maternica. A je zatiaľ pomerne malý, má "iba" 2.5 cm, ale robí šarapatu riadnu. Hormonálny profil som mala v poriadku, rozhadzuje mi to práve ten myóm.
Áno tiež užívam indonal3c, na začiatku som užívala 3x denne, potom 2x denne a teraz užívam 1x denne o týždeň mi končí zásoba a aj mne pomohla 👍
@anonym_fb8a37 a budeš ho užívať aj ďalej? Ja by som chcela aspoň bol roka.
@anonym_fb8a37 a budeš ho užívať aj ďalej? Ja by som chcela aspoň bol roka.
@anonym_autor áno dám si prestávku 3 m a pak zas budem užívať
@anonym_autor áno dám si prestávku 3 m a pak zas budem užívať
@anonym_fb8a37 ahoooj skús kuknúť na FB KATEA predáva bylinky - čaje alebo tinktúry ja mám konkrétne pcos čaj ale má aj na myómy a polypy zmes alebo jej skús napísať a ona ti poradí 🙏 mimo toho tiež užívam púpalkový olej

Áno tiež užívam indonal3c, na začiatku som užívala 3x denne, potom 2x denne a teraz užívam 1x denne o týždeň mi končí zásoba a aj mne pomohla 👍