icon

Prírodné liečby endometriózy

simonka40
19. jún 2025

Dobry den, prosim Vas mate niektora skusenosti s endometriozou? Ak ano co prirodne Vam pomohlo na nu? Dakujem za rady

veklipo
19. jún 2025

Mne len tehotenstvo.

ivus14gasparka
19. jún 2025

@simonka40 ja mám endometriózu. Nejaká liečba nie je, len zmierenie príznakov bolesť a pod. Keďže bolesť pri endometrióze sú spojené s cyklom, ovuláciou, tak sa dáva hormonálna antikoncepcia, aby nebola ovulácia a tie bolesti. Takže mi predpísala antikoncepciu. Bolesti nie sú už také veľké ako pred ňou, ale ešte stále sú. Dá sa to aj operačne riešiť, po posúdení lekárom a aké závažné je to.

otilia16
19. jún 2025

Mne dr predpísal také lieky, boli to také tyčinky čo mi injekciou vypichol do brucha pod kožu, trochu to zabralo, daval mi to 6 mesiacov, ale spoľahlivo naozaj pomohlo len tehotenstvo 🙂 syn už má 4 roky a endometrióza sa nevrátila (HAK neberiem)

simonka40
autor
29. júl 2025
@otilia16

Mne dr predpísal také lieky, boli to také tyčinky čo mi injekciou vypichol do brucha pod kožu, trochu to zabralo, daval mi to 6 mesiacov, ale spoľahlivo naozaj pomohlo len tehotenstvo 🙂 syn už má 4 roky a endometrióza sa nevrátila (HAK neberiem)

@otilia16 Ak sa mozem opytat, podarilo sa Vam otehotniet prirodzene? Dakujem za odpoved

otilia16
4. aug 2025
@simonka40

@otilia16 Ak sa mozem opytat, podarilo sa Vam otehotniet prirodzene? Dakujem za odpoved

@simonka40 áno, prirodzene dva krát 😍 6 mesiacov mi pichal tie injekcie, od januára do júna, v júli som mala menzes, v auguste mi to meškalo, 9.9. som ocikala test a dve ciarky 🤷😅😂 šok riadny 😂 a o dva roky som otehotnela druhý krát 🙂

simonka40
autor
5. aug 2025
@otilia16

@simonka40 áno, prirodzene dva krát 😍 6 mesiacov mi pichal tie injekcie, od januára do júna, v júli som mala menzes, v auguste mi to meškalo, 9.9. som ocikala test a dve ciarky 🤷😅😂 šok riadny 😂 a o dva roky som otehotnela druhý krát 🙂

@otilia16 Ake injekcie Vam pichala?

jamidea
5. aug 2025

@simonka40 tehotenstvo

otilia16
11. aug 2025
@simonka40

@otilia16 Ake injekcie Vam pichala?

@simonka40 reseligo

ivaelizabeth
20. aug 2025
@ivus14gasparka

@simonka40 ja mám endometriózu. Nejaká liečba nie je, len zmierenie príznakov bolesť a pod. Keďže bolesť pri endometrióze sú spojené s cyklom, ovuláciou, tak sa dáva hormonálna antikoncepcia, aby nebola ovulácia a tie bolesti. Takže mi predpísala antikoncepciu. Bolesti nie sú už také veľké ako pred ňou, ale ešte stále sú. Dá sa to aj operačne riešiť, po posúdení lekárom a aké závažné je to.

@ivus14gasparka mozem SA opytat mala si AJ bolesti krizov?

ivus14gasparka
21. aug 2025
@ivaelizabeth

@ivus14gasparka mozem SA opytat mala si AJ bolesti krizov?

@ivaelizabeth áno mala

ivaelizabeth
21. aug 2025
@ivus14gasparka

@ivaelizabeth áno mala

@ivus14gasparka dakujem za odpoved.mne to vystreluje uz AJ do nohy.
V stredu Mam laparoskopiu a velmi SA toho bojim

eny11
16. okt 2025
@ivaelizabeth

@ivus14gasparka dakujem za odpoved.mne to vystreluje uz AJ do nohy.
V stredu Mam laparoskopiu a velmi SA toho bojim

@ivaelizabeth Ako sa cítite po operácii? Pomohla vám od bolestí?