Prírodné liečby endometriózy
Dobry den, prosim Vas mate niektora skusenosti s endometriozou? Ak ano co prirodne Vam pomohlo na nu? Dakujem za rady
@simonka40 ja mám endometriózu. Nejaká liečba nie je, len zmierenie príznakov bolesť a pod. Keďže bolesť pri endometrióze sú spojené s cyklom, ovuláciou, tak sa dáva hormonálna antikoncepcia, aby nebola ovulácia a tie bolesti. Takže mi predpísala antikoncepciu. Bolesti nie sú už také veľké ako pred ňou, ale ešte stále sú. Dá sa to aj operačne riešiť, po posúdení lekárom a aké závažné je to.
Mne dr predpísal také lieky, boli to také tyčinky čo mi injekciou vypichol do brucha pod kožu, trochu to zabralo, daval mi to 6 mesiacov, ale spoľahlivo naozaj pomohlo len tehotenstvo 🙂 syn už má 4 roky a endometrióza sa nevrátila (HAK neberiem)
Mne dr predpísal také lieky, boli to také tyčinky čo mi injekciou vypichol do brucha pod kožu, trochu to zabralo, daval mi to 6 mesiacov, ale spoľahlivo naozaj pomohlo len tehotenstvo 🙂 syn už má 4 roky a endometrióza sa nevrátila (HAK neberiem)
@otilia16 Ak sa mozem opytat, podarilo sa Vam otehotniet prirodzene? Dakujem za odpoved
@otilia16 Ak sa mozem opytat, podarilo sa Vam otehotniet prirodzene? Dakujem za odpoved
@simonka40 áno, prirodzene dva krát 😍 6 mesiacov mi pichal tie injekcie, od januára do júna, v júli som mala menzes, v auguste mi to meškalo, 9.9. som ocikala test a dve ciarky 🤷😅😂 šok riadny 😂 a o dva roky som otehotnela druhý krát 🙂
@simonka40 ja mám endometriózu. Nejaká liečba nie je, len zmierenie príznakov bolesť a pod. Keďže bolesť pri endometrióze sú spojené s cyklom, ovuláciou, tak sa dáva hormonálna antikoncepcia, aby nebola ovulácia a tie bolesti. Takže mi predpísala antikoncepciu. Bolesti nie sú už také veľké ako pred ňou, ale ešte stále sú. Dá sa to aj operačne riešiť, po posúdení lekárom a aké závažné je to.
@ivus14gasparka mozem SA opytat mala si AJ bolesti krizov?
@ivus14gasparka mozem SA opytat mala si AJ bolesti krizov?
@ivaelizabeth áno mala
@ivaelizabeth áno mala
@ivus14gasparka dakujem za odpoved.mne to vystreluje uz AJ do nohy.
V stredu Mam laparoskopiu a velmi SA toho bojim
@ivus14gasparka dakujem za odpoved.mne to vystreluje uz AJ do nohy.
V stredu Mam laparoskopiu a velmi SA toho bojim
@ivaelizabeth Ako sa cítite po operácii? Pomohla vám od bolestí?

Mne len tehotenstvo.