Prírodné riešenia na časté gynekologické zápaly
baby som z toho zufala lekar to riesi len atb ktore ja uzivat nemozem lebo mi je z nich zle. Nejake bylinky ale sedave kupele co vam zabralo? vdaka za rady
@lanka999 vag.probiotika, pestrá strava, obmedziť cukor
@lanka999 ake gynekologicke zapaly? Bakterie? Kvasinky? Co vsetko bolo vysetrene? Partner? Imunologia? Skusila si neholit sa nejaku dobu?
@lanka999 ako už písali + dobré sú prípravky Ginexid https://www.drmax.sk/ginexid
@simsalabim vysledky z gyndy ureaplasma predpisal mi doxyhexal 200 na 20 dni 1 tbl denne ja si neviem predstavit ako tak dlho uzivat atb. Dufam ze zaberu, nechapem ako som k tomu prisla bazenom sa vyhybam, priatela mam staleho, niektora skusenosti?
@lanka999 s ureaplazmami skusenost nemam. Ale Doxyhexal som uzivala dlhsie ako 20 dni pri podozreni na boreliozu.
@simsalabim ako si ho znasala? mala si pri uzivani nejake obmedzenia?
@lanka999 nebolo mi z neho zle a obmedzenia si moc nepamatam... tusim na slnko som nemohla ist? Uz neviem, ja som ale mala mega flak a vyrazku, takze aj kvoli tomu som na slnko moc nechodila.

@lanka999 treba upraviť stravu. , zdravšie sa stravovať najlepšie vylúčiť sladké ..