Privolanie menzesu
Ahojte. Presne pred mesiacom som prekonala spontánny potrat kvôli MA. Vycistila som sa sama. Prosím vás. Ako dopomôcť aby som dostala normálne MS? Doktor síce povedal ze ak bude treba tak dá vyvolavacku ale tak radšej by som chcela aby to samé nabehlo. Zatiaľ nepociťujem žiadne predmenstruacne symptómy. Ďakujem za radu.
@xeniii ďakujem vyskúšam dnes.
skús si dať dlhú prechádzku, potom kúpeľ a červené vínko 🙂
@snazilka_bio_mamka vínko si teda dám do tej vane
Dúfam ze mi to zaberie
Ďakuje.
kedy si mala dostať? mne po MA povedali 4 - 6 týždňov, mne prišli na 5. týždeň ale mňa museli aj čistiť
No na mňa nefunguje absolútne nič také zaužívané, čo fungujé na iné ženy, skúšala som aj červené víno, to je vraj dobré. Alebo potom ešte sex by som vyskúšala :D Už aj o tom som počula, že vie privolať menzes. Takže spojíš príjemné s užitočným. :D
@snazilka_bio_mamka tak čakala som normane ze teraz niekedy. Ale zatiaľ nič. Ja som sa sama vyčistila.
@danalop nemám muža doma. 😅😅
akože mne sa celkom toto privolávanie páči :D prechádzka, horuca vaňa, červené vínko a sex :D asi budem menštruovať viac krát do mesiaca 💃
Ak si len mesiac po potrate tak to nesil, tých 6 týždňov je úplne normálnych, to máš ako 600nedelie
@katchaxx no len mam už len týždeň a idem k DR a ten pichne vyvolavacku.
Tak to mi je trochu divné, možno spraví len kontrolu po tom "600nedeli" a uvidíš či bude potrebná vyvolavačka.
Ale tak za mňa teda tiež to čo písali baby - teplá vaňa, červené víno a sex
Držím palce ;)
@katchaxx nonlebo ja som nemala kyret asi preto neviem
No muž není doma tak len vaňa a víno a ďakujem. 😉

Ono je to ťažko, na každú zaberá aj nezaberá niečo iné. No mohla by si skúsiť také teplejšie kúpele, tie zvyknú fajn menzes naštartovať