Príznaky menštruácie po potrate
Dobrý večer, prosím vás ako najskôr ste dostali prvú menštruáciu po potrate? Ja som od piatku, kedy mi po 12tt robili aj kyret a viem, že by mala prísť po cca 4 týždňoch. Aj som citala staršie fóra ale všade sa rieši, kedy najneskôr došla. Ide o to, že cez víkend som bola ok a teraz k večeru začínam mať v podbrušku presne ten pocit ako keď mám menštruáciu + nechutenstvo. Doteraz som nič z toho nemala. Došla niektorej z vás prvá menštruácia takto skoro po pár dňoch? Dosť o tom pochybujem, že takto skoro je to možné, len ma zmietli tieto príznaky, ktoré sú veľmi špecifické a mávam ich iba počas prvých hodín menštruácie odjakživa. Keďže doteraz som krvácala, neviem to rozoznať. Ďakujem za odpovede.
Bola som v 16tt a prišla po 5 týždňoch. Je to individuálne. No ak by si mala veľké bolesti a teplotu, choď k Dr. Drž sa ❤️🩹
Ja som..mala v 12tt MA viem ze mi viackrát. Musela.lekarka pichnut kedze som poriadne. Nekrvacala ale len spinila a co.si pamätám som spinila urcite veľmi dlho 5 6t potom mozno chvíľa pauza a dosla MS ale viem ze cca po mesiaci po kyrete

to mi pride skoro.
kontroluj si teplotu,a k ti to neprejde zajdi an yvsetrenie.moze sa ti rozbiehat infekcia. zapal maternice je vlemi bolestivy a zbvycajne s horuckou.