icon

Príznaky menštruácie po potrate

20. máj 2025

Dobrý večer, prosím vás ako najskôr ste dostali prvú menštruáciu po potrate? Ja som od piatku, kedy mi po 12tt robili aj kyret a viem, že by mala prísť po cca 4 týždňoch. Aj som citala staršie fóra ale všade sa rieši, kedy najneskôr došla. Ide o to, že cez víkend som bola ok a teraz k večeru začínam mať v podbrušku presne ten pocit ako keď mám menštruáciu + nechutenstvo. Doteraz som nič z toho nemala. Došla niektorej z vás prvá menštruácia takto skoro po pár dňoch? Dosť o tom pochybujem, že takto skoro je to možné, len ma zmietli tieto príznaky, ktoré sú veľmi špecifické a mávam ich iba počas prvých hodín menštruácie odjakživa. Keďže doteraz som krvácala, neviem to rozoznať. Ďakujem za odpovede.

majamat
20. máj 2025

to mi pride skoro.
kontroluj si teplotu,a k ti to neprejde zajdi an yvsetrenie.moze sa ti rozbiehat infekcia. zapal maternice je vlemi bolestivy a zbvycajne s horuckou.

michaela329
20. máj 2025

Bola som v 16tt a prišla po 5 týždňoch. Je to individuálne. No ak by si mala veľké bolesti a teplotu, choď k Dr. Drž sa ❤️‍🩹

zuzkaa1991
20. máj 2025

Ja som..mala v 12tt MA viem ze mi viackrát. Musela.lekarka pichnut kedze som poriadne. Nekrvacala ale len spinila a co.si pamätám som spinila urcite veľmi dlho 5 6t potom mozno chvíľa pauza a dosla MS ale viem ze cca po mesiaci po kyrete