Príznaky mierne zvýšeného testosterónu
Ahojte chcem sa opýtať a nižšie aj prikladám fotky.. tie čo máte zvýšený testosterón , PCO ake máte príznaky?
Cyklus je každých 35-36 dní raz sa mi stalo že prišiel až na 66 a teraz po polroku mi prišiel na 42, chvalabohu moja menštruácia nieje bolestná, iba mierne kŕče prvé dva dni ale to naozaj zvládam ( čo podľa mojej mamky nie je vraj super , ale čo čítam všade vraj to je dobré tak neviem😂) , ovulácia si chodí ako chce alebo nepríde vôbec, chĺpky mám ako vidieť na fotkách na rukách sú najvýraznejšie .. potom brucho a rovnako ako na bruchu mam aj trošku na hrudi a pod pazuchou&dole mi rastú čierne tvrdé … chcem iba vedieť či je to naozaj mierna forma a možno to je iba tým testosterónom že je mierne zvýšený a vlastne mám ešte na pravom vajecniku podla gynekologicky iba par cyst alebo tie čo máte taký problém to máte horšie .. čo vám možno na to zabralo atď

@dada1996 uprimne? Mam brucho chlpate ako chlap a musim si ho holit, detto cele nohy, zadok. Vsade chlpy a cierne, tvrde. Menzes nepravidelny, skor dlhsi, ovulacia tiez asi ako kedy. Ale uz su to roky, priemerna dlzka asi 37 dni by aom povedala. Prirodzene som deti mala mat len velmi tazko. A mam ich 4.
Aj cysty na vajecnikoch, ale PCO to vraj nie je. Mierne zvyseny testosteron a androgeby z nadobliciek. Liecbu mi dali len na vysoky prolaktin kedysi a na chlpy antikoncepciu. Brala som 2 rozne dokopy asi pol roka a vykaslala som sa na to. Cysty v prsiach sa mi narobili, na sex ani pomyslenie, len som nervna bola. Neviem, na chlpy by asi zabrala az po ovela dlhsej dobe. A asi aj dobre, ze som nebrala, mam problem s tlakom, cievami. Chlpy riesim ziletkou a muz si zvykol, vobec to neriesi. Ty mas brucho uplne v pohode podla mna, mat take, tak som happy jak dva grepy, fakt.
Ďakujem vám dievčatá … mastnú pleť mám tiež ale tiež mierne plus aj tie široké ramená😀 ale nejak som si zvykla… budem brať vitamíny a uvidíme… držte sa aj vy ❤️

@dada1996 doktor ti povedal, urobil hormonálny profil tak bud v pohode. Keď bude niečo zlé, keď sa ti niečo nezdá, kľudne sa ho opýtaj. Ma za to dosť zaplatené, aby si ho mohla aj otravovať s otázkami. 🍀