icon

Príznaky ovulácie, tehotenstva, nepravidelný menzes

saska697
3. mar 2017

Ahojte kocky tuto diskusiu som zalozila nakolko je tu vela takych co su stare a nik neodpise.
Tak kludne piste pytajte sa a snad si poradime pokecame ;).
Na zaciatok mam jedneho skoro uz 5r. Certika. Druhe mimi nemame. Zatial to nechavame na prirodu.
Mavam dlhe cykli od 29-52sem tam. Pred tehu som mala zase opacny problem casta ms aj 2x do mesiaca.

saska697
autor
3. mar 2017

Zacnem aspon;)'
Tak vcera som bola 13DC a strasne ma zacalo cely den boliet podbrusko skoro ako na ms. A vecer som spozorovala vodovy vytok. Dotoho od 11DC veeeelka chut na sexik co trvala aj do dnes😁. Zeby ovulka? Ale poslednu ms som mala od 18.2. - 22.2.2017 :( a cirou nahodou tato ms prisla na 36 DC. Dnes rano ma este pobolievalo podbrusko tak sme trosku zacvicili. Co myslite kocky bola to ovulka ci?

chuchu86
3. mar 2017

Ahojte,
Keďže mám problém s ms, beriem progesterón tabletky.
Dnes má doraziť mrcha,ale zatiaľ nikde.
Ale mala som dve také dosť bolestivé pichanie v podbrušku na ľavej strane.
Včera som robila tehu test, no zatiaľ na teste nevidieť nič.
Keď do pondelka nepríde mrcha volám dokimu

chuchu86
3. mar 2017

@saska697 - ovu testy nerobíš?

saska697
autor
3. mar 2017

@chuchu86 nie nerobim. Lebo viem ako by to dopadlo zase by som sa eextra pozorovala a nebolo by stoho nic len ,,nervy,,.
Cca 5r. Do zadu sa nam dlho nedarilo. Tak som skusala kadeco pozorovala merala bt. A moc som sa upela na to mat mimi. A nedarilo sa :(

saska697
autor
3. mar 2017

@chuchu86
Drzim palce nech ms uz nepride ;). A kolkaty DC si?

chuchu86
3. mar 2017

@saska697 - ja som minulý rok tak otehonela,ani som nevedela kedy.
Ale v apríli v piatom mesiaci som potratila.
Od októbra mám problémy s ms,a nedarí sa.
A teráz už sa strácam v tom, že keď beriem tie tabletky zatiaľ ms niekde. Dva mesiace v pohode všetko s teráz nič.

chuchu86
3. mar 2017

@saska697 - ďakujem.aj ja tebe držím palce.
Dnes je 27 dc

saska697
autor
3. mar 2017

To mi je luto 😞😢😢😢.
Ale pevne verim,ze toto.meskanie mas zapricinene tehotenstvom🍀🍀🍀👍.
Ja som mala odjakziva problem s ms. Mavala som ju 2x do mesiaca. Potom som zacala brat antiku. Vsetko sa upravilo a bolo o.k. Brala som ju vysse 2r. A zacalo mi s nej byvat zle. Busenie srdca, navali tepla a stavy na odpadnutie. Tak som ju vysadila a dotoho prisla tuzba po mimi. Snazili sme sa cez 2r. A nic. Potom mi zistili nalez na krcku podstupila som liecbu a popritom vsetkom som prestala mysliet na mimi a sledovat vsetko. A pocas liecby sa zadarilo ;). Teraz uz bude mat maly 21.6. 5r a nechceme aby bol sam a stali basni o surodencovi. Tak sme zacali na volno skusat ci sa,zadari. Nechame sa prekvapit😁. Ja som dnes len 14DC.
A vzdy ked ma pocas ovu bolelo brucho som nemala vobec chut na sexik. A teraz zahadne chut bola uz od 11DC😂. Xi mozno dake znamenie. Len ovu hlien som mala vodovy len vcera vecer;(. Dovtedy a aj dnes mi to pride na sucho :(

saska697
autor
3. mar 2017

A dnes podbrusko menej pobolieva nozacala ma myslim,ze je to lonova kost pobolievat teda akokeby ma niekto kopol ,,medzi nohy,, ,;(

saska697
autor
4. mar 2017

Ach jaaj to moje telo :(. Dnes sa zobudim a slabulinko hnedy vytok😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢