Príznaky ovulácie, tehotenstva, nepravidelný menzes
Ahojte kocky tuto diskusiu som zalozila nakolko je tu vela takych co su stare a nik neodpise.
Tak kludne piste pytajte sa a snad si poradime pokecame ;).
Na zaciatok mam jedneho skoro uz 5r. Certika. Druhe mimi nemame. Zatial to nechavame na prirodu.
Mavam dlhe cykli od 29-52sem tam. Pred tehu som mala zase opacny problem casta ms aj 2x do mesiaca.
To mi je luto 😞😢😢😢.
Ale pevne verim,ze toto.meskanie mas zapricinene tehotenstvom🍀🍀🍀👍.
Ja som mala odjakziva problem s ms. Mavala som ju 2x do mesiaca. Potom som zacala brat antiku. Vsetko sa upravilo a bolo o.k. Brala som ju vysse 2r. A zacalo mi s nej byvat zle. Busenie srdca, navali tepla a stavy na odpadnutie. Tak som ju vysadila a dotoho prisla tuzba po mimi. Snazili sme sa cez 2r. A nic. Potom mi zistili nalez na krcku podstupila som liecbu a popritom vsetkom som prestala mysliet na mimi a sledovat vsetko. A pocas liecby sa zadarilo ;). Teraz uz bude mat maly 21.6. 5r a nechceme aby bol sam a stali basni o surodencovi. Tak sme zacali na volno skusat ci sa,zadari. Nechame sa prekvapit😁. Ja som dnes len 14DC.
A vzdy ked ma pocas ovu bolelo brucho som nemala vobec chut na sexik. A teraz zahadne chut bola uz od 11DC😂. Xi mozno dake znamenie. Len ovu hlien som mala vodovy len vcera vecer;(. Dovtedy a aj dnes mi to pride na sucho :(
A dnes podbrusko menej pobolieva nozacala ma myslim,ze je to lonova kost pobolievat teda akokeby ma niekto kopol ,,medzi nohy,, ,;(
Ach jaaj to moje telo :(. Dnes sa zobudim a slabulinko hnedy vytok😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Zacnem aspon;)'
Tak vcera som bola 13DC a strasne ma zacalo cely den boliet podbrusko skoro ako na ms. A vecer som spozorovala vodovy vytok. Dotoho od 11DC veeeelka chut na sexik co trvala aj do dnes😁. Zeby ovulka? Ale poslednu ms som mala od 18.2. - 22.2.2017 :( a cirou nahodou tato ms prisla na 36 DC. Dnes rano ma este pobolievalo podbrusko tak sme trosku zacvicili. Co myslite kocky bola to ovulka ci?