icon

Probiotiká do pošvy

12. júl 2025

Poraďte z osobných skúsenosti v ramci prevencie probiotika na dlhodobe vkladanie je ich veľa na trhu .
Našla som Vagyfloru od A.Medved ktorá sa môže aj oralne aj vagynalne , a pozeram aj Gynimun intym , teraz má názov len Gynimun , len trocha má zaskočilo v zložení je oxid tytanicnity, je toto Ok podľa vás?

anonym_dbfb2c
Odpoveď bola odstránená
tinka_1807
12. júl 2025

@anonym_autor Lactofeel a Vitagyn C 👌 Sú drahšie, ale mne sa najviac osvedčili a to som vyskúšala naozaj veľa

autor
12. júl 2025
@tinka_1807

@anonym_autor Lactofeel a Vitagyn C 👌 Sú drahšie, ale mne sa najviac osvedčili a to som vyskúšala naozaj veľa

@tinka_1807 ako casto si to dávaš ?

palya97
12. júl 2025
@tinka_1807

@tinka_1807 lactofeel a vitagyn c su síce super, to bez debaty, ale nie sú to probiotika. Oni iba obnovujú kysle prostredie.

simsalabim
12. júl 2025

Gynophillus restore a Gynophillus control.

autor
12. júl 2025
@simsalabim

Gynophillus restore a Gynophillus control.

@simsalabim Dakujem a vedela by si mi poradiť ešte . Mne dr. predpísala po ATB liecbe ešte Gynoflor lebo už menzes nemám 6 rokov mala som premnožené 3 baktérie v pošve . Po dobrati by som teda skúsila Ghynopilus , len teda neviem ktoré z nich si vybrať a ako casto ich vkladať do posvy aby som predišla infekciám

simsalabim
12. júl 2025
@anonym_autor

@simsalabim Dakujem a vedela by si mi poradiť ešte . Mne dr. predpísala po ATB liecbe ešte Gynoflor lebo už menzes nemám 6 rokov mala som premnožené 3 baktérie v pošve . Po dobrati by som teda skúsila Ghynopilus , len teda neviem ktoré z nich si vybrať a ako casto ich vkladať do posvy aby som predišla infekciám

@anonym_autor zacala by dom Gynophilus Restire - 1tbl kazde 4 dni. Nasledne Gynophilus control - tiez kazde 4 dni. A ten Vitagyn c je tiez fajn na obnovenie kysleho prostredia.

autor
12. júl 2025
@simsalabim

@anonym_autor zacala by dom Gynophilus Restire - 1tbl kazde 4 dni. Nasledne Gynophilus control - tiez kazde 4 dni. A ten Vitagyn c je tiez fajn na obnovenie kysleho prostredia.

@simsalabim tak vyberiem Gynoflor a potom restore a následne Control?

autor
12. júl 2025
@simsalabim

@simsalabim inak ten Control pisu že má dlhodobý účinok až na 6 mesiacov . Myslyz že potom by som mohla znova kúru zopakovať . Ja musim brat aj Ovestin hormonálny krem koli suchosti a paleniu

autor
12. júl 2025
@simsalabim

@simsalabim momentálne pri tých ATB beriem oralne Gynimun trio vagycare ,myslyz že súčasne teda môžem aj so posvy ?

simsalabim
12. júl 2025

Pri atb vaginalne podla mna nema vyznam sucasne davat probiotika do posvy. Ale skus sa opytat Chat gpt.

autor
12. júl 2025
@simsalabim

Pri atb vaginalne podla mna nema vyznam sucasne davat probiotika do posvy. Ale skus sa opytat Chat gpt.

@simsalabim asi sme sa nerozumeli ja beriem ATB ustne na tie vykultivovane baktérie , ale súčasne beriem tiež ustne probiotika Gynimun trio vagycare .

autor
12. júl 2025

Zajtra doberiem ATB a v pondelok začnem Gynoflor.
Až potom by so ešte teda brala Ghynofilus , len neviem či začať resorte po Gynoflore alebo rovno prejsť na tie Control 8 tabletkove .

michaela329
12. júl 2025

@anonym_autor ja mám dobrú skúsenosť s gynophillus restore a controle. A je dobré predtým dať dokopy aj PH - napríklad Vitagyn C krémom.

autor
12. júl 2025
@michaela329

@anonym_autor ja mám dobrú skúsenosť s gynophillus restore a controle. A je dobré predtým dať dokopy aj PH - napríklad Vitagyn C krémom.

@michaela329 a tiež začneš restore a pokracujes Control?

michaela329
12. júl 2025
@anonym_autor

@michaela329 a tiež začneš restore a pokracujes Control?

@anonym_autor áno, restore vlastne napravia prostredie a controle to už potom udržiavajú - aspoň tak som to pochopila.

autor
12. júl 2025
@michaela329

@anonym_autor áno, restore vlastne napravia prostredie a controle to už potom udržiavajú - aspoň tak som to pochopila.

@michaela329 dik aj ja ,len po tom Controle kedy znova zopakovať kúru po 6 mesiacoch? , lebo na krabičke je písané účinnosť 6 mesiacov

michaela329
12. júl 2025
@anonym_autor

@michaela329 dik aj ja ,len po tom Controle kedy znova zopakovať kúru po 6 mesiacoch? , lebo na krabičke je písané účinnosť 6 mesiacov

@anonym_autor ja podľa potreby, u mňa niekedy aj skôr - napríklad po ATB, alebo po dovolenke vo wellness.

simsalabim
13. júl 2025

Ja chodim plavat a zvyknem raz tyzdenne pouzit nejake probiotikum alebo vitagyn C.