Probiotiká do pošvy
Poraďte z osobných skúsenosti v ramci prevencie probiotika na dlhodobe vkladanie je ich veľa na trhu .
Našla som Vagyfloru od A.Medved ktorá sa môže aj oralne aj vagynalne , a pozeram aj Gynimun intym , teraz má názov len Gynimun , len trocha má zaskočilo v zložení je oxid tytanicnity, je toto Ok podľa vás?
@anonym_autor Lactofeel a Vitagyn C 👌 Sú drahšie, ale mne sa najviac osvedčili a to som vyskúšala naozaj veľa
@anonym_autor Lactofeel a Vitagyn C 👌 Sú drahšie, ale mne sa najviac osvedčili a to som vyskúšala naozaj veľa
@tinka_1807 ako casto si to dávaš ?
@tinka_1807 lactofeel a vitagyn c su síce super, to bez debaty, ale nie sú to probiotika. Oni iba obnovujú kysle prostredie.
Gynophillus restore a Gynophillus control.
Gynophillus restore a Gynophillus control.
@simsalabim Dakujem a vedela by si mi poradiť ešte . Mne dr. predpísala po ATB liecbe ešte Gynoflor lebo už menzes nemám 6 rokov mala som premnožené 3 baktérie v pošve . Po dobrati by som teda skúsila Ghynopilus , len teda neviem ktoré z nich si vybrať a ako casto ich vkladať do posvy aby som predišla infekciám
@simsalabim Dakujem a vedela by si mi poradiť ešte . Mne dr. predpísala po ATB liecbe ešte Gynoflor lebo už menzes nemám 6 rokov mala som premnožené 3 baktérie v pošve . Po dobrati by som teda skúsila Ghynopilus , len teda neviem ktoré z nich si vybrať a ako casto ich vkladať do posvy aby som predišla infekciám
@anonym_autor zacala by dom Gynophilus Restire - 1tbl kazde 4 dni. Nasledne Gynophilus control - tiez kazde 4 dni. A ten Vitagyn c je tiez fajn na obnovenie kysleho prostredia.
@anonym_autor zacala by dom Gynophilus Restire - 1tbl kazde 4 dni. Nasledne Gynophilus control - tiez kazde 4 dni. A ten Vitagyn c je tiez fajn na obnovenie kysleho prostredia.
@simsalabim tak vyberiem Gynoflor a potom restore a následne Control?
@simsalabim inak ten Control pisu že má dlhodobý účinok až na 6 mesiacov . Myslyz že potom by som mohla znova kúru zopakovať . Ja musim brat aj Ovestin hormonálny krem koli suchosti a paleniu
@simsalabim momentálne pri tých ATB beriem oralne Gynimun trio vagycare ,myslyz že súčasne teda môžem aj so posvy ?
Pri atb vaginalne podla mna nema vyznam sucasne davat probiotika do posvy. Ale skus sa opytat Chat gpt.
Pri atb vaginalne podla mna nema vyznam sucasne davat probiotika do posvy. Ale skus sa opytat Chat gpt.
@simsalabim asi sme sa nerozumeli ja beriem ATB ustne na tie vykultivovane baktérie , ale súčasne beriem tiež ustne probiotika Gynimun trio vagycare .
Zajtra doberiem ATB a v pondelok začnem Gynoflor.
Až potom by so ešte teda brala Ghynofilus , len neviem či začať resorte po Gynoflore alebo rovno prejsť na tie Control 8 tabletkove .
@anonym_autor ja mám dobrú skúsenosť s gynophillus restore a controle. A je dobré predtým dať dokopy aj PH - napríklad Vitagyn C krémom.
@anonym_autor ja mám dobrú skúsenosť s gynophillus restore a controle. A je dobré predtým dať dokopy aj PH - napríklad Vitagyn C krémom.
@michaela329 a tiež začneš restore a pokracujes Control?
@michaela329 a tiež začneš restore a pokracujes Control?
@anonym_autor áno, restore vlastne napravia prostredie a controle to už potom udržiavajú - aspoň tak som to pochopila.
@anonym_autor áno, restore vlastne napravia prostredie a controle to už potom udržiavajú - aspoň tak som to pochopila.
@michaela329 dik aj ja ,len po tom Controle kedy znova zopakovať kúru po 6 mesiacoch? , lebo na krabičke je písané účinnosť 6 mesiacov
@michaela329 dik aj ja ,len po tom Controle kedy znova zopakovať kúru po 6 mesiacoch? , lebo na krabičke je písané účinnosť 6 mesiacov
@anonym_autor ja podľa potreby, u mňa niekedy aj skôr - napríklad po ATB, alebo po dovolenke vo wellness.
Ja chodim plavat a zvyknem raz tyzdenne pouzit nejake probiotikum alebo vitagyn C.