icon

Problém pri zavádzaní Progestanelle

kikus138
23. dec 2022

Ahojte baby máte skúsenosť s tým keď si dávate čipok vaginálne že vám tam niekedy nejde dostať.? Dnes som si ho tam musela dať nasilu úplne som bola ako stiahnutá je to normálne ďakujem

cyberk
23. dec 2022

🙈

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
kikus138
autor
23. dec 2022

@cyberk pýtala som sa o radu nie o vysmievajúcu sa opicu ak neviete normálne odpovedať radšej sa zdrzte komentovania ďakujem

kikus138
autor
23. dec 2022

@bilberryday ďakujem skúšala som aj iné polohy ale úplne to isté nešlo to ani tak len nasilu

luccija
23. dec 2022

@kikus138 možno psychický blok?veď tampón je väčší ako ten liek.

kikus138
autor
23. dec 2022

@luccija progestanelle si dávam už 6 dni a zatiaľ všetko v pohode žiadny problém až dnes večer neviem možno fakt psychicky blok

cyberk
23. dec 2022

@kikus138 prepac nenapadlo mi, ze dospela zena, ktora sa snazi o dieta, da diskusiu ako si nevie zaviest taku malu tabletu.. ja ze to je vtip, ale vidim ze to myslis vazne, tak beriem spat

kikus138
autor
23. dec 2022

@cyberk nepísala som že si ju neviem zaviesť neviem kde si to vydedukovala ale oki … ja som sa pýtala čisto na radu či sa niektorá z vás s tým stretla predsa každá žena či ma 20 či 30 ma v kútiku duše strach a môže mať akékoľvek skúsenosti ale potrebuje počuť názor aj iných

martinaju
23. dec 2022

@kikus138 uvolnit sa, ked nie si uvolnena je problém ono niekedy si aj myslis ze si a proste nie takze rozdychaj troška sa uvolniš a možno aplikator pomoze 🙂

teressa30
23. dec 2022

@kikus138 skus predtym namocit pod teplu vodu, zacne sa to topit a pojde to lahsie. 😉

moni106
23. dec 2022

@kikus138 podla mna postaci ked skusis ist viac do poddrepu.mne sa to niekedy stava toto mne pomoze

ropucha6
23. dec 2022

@kikus138 normalne, vsak nejde to kazdy den rovnako 🙂 skus si najprv strcit prst a potom tabletu.

3petka
23. dec 2022

@kikus138 ja som až taký problém nemala. Ale šlo to ťažšie. Z tých tabletiek som bola dosť stiahnutá. Ale vždy som ju dostala tam kde som chcela.

kikus138
autor
23. dec 2022

Ďakujem vám baby určite poskúšam aj tu teplu vodu a skusim sa dať viac do kľudu ďakujem za rady ☺️🙏

88matulka88
24. dec 2022

@kikus138 mala som s tým problém tiež... pomohlo namočiť do vody ale len trošičku, a rýchlo do pošvy, lebo začne sa topiť. Je to úplne normálne, že to niekedy neide... čudujem sa tým úžasným komentárom dokonalých žien, ktoré majú potrebu sa vysmievať...

leila432
13. mar 2024

@kikus138 teraz som našla tuto diskusiu.. sposobovali ti tie tablety nieco ako opuch? Ja si ich mam teraz davat ale mam pocit ze to mam take dost opuchnute a neviem ci to je z toho alebo preco... :/

kikus138
autor
27. mar 2024

@leila432 nie nie skus sa poradiť s Dr ale to nebude asi dobre ak mas po nich pocit opuchnutia 😊ja som skôr stiahnutá bola asi zo strachu

3petka
28. mar 2024

@leila432 ahoj ja som mala tiež pocit že to tam mám opuchnuté.