Problém s výtokmi
Ahojte baby .. potrebovala by som poradiť bola som k lekárke lebo mám problem s vytokmi .. dnes mi volala že mám bakterie ktore sa prenášaju pohlavným vstikom a vraj mi nemôže vypisať antibiotika lebo ze tie sa piju len v jeseni ze to cez leto nemozem kvoly slnku ze sa mám ozvať v jeseny tak teraz neviem ze čo mám robiť pomáha nato aj niečo iné ? Ďakujem za každe radi .
@veronikaszabova skontrolovat jej nepomoze, to chce opakovat zakladnu skolu 😂
Odborníkov na vzdelávanie a pravopis by mohlo niekedy napadnúť aj že existujú poruchy učenia, kedy človek snažiaci sa akokoľvek, si pravopis jednoducho neosvojí. To jediné uspokojenie, ktoré máte v dnešný deň je zhadzovať niekoho a poukazovať na chyby? Veď ak nemám čím prispieť, rolujem obrazovku ďalej a niekomu pomôžem ak viem.
Akože áno tá gramatika je hrozná a aj mne to udiera do očí..ale presne ako sa píše v príspevku vyššie existujú rôzne poruchy písania, autorka môže byť cudzinka a tak jej náš pravopis môže robit problémy, alebo aj klávesnica T9 ktorá sama hádže slová niekedy narobí podobné chyby..
Ani jedna z vás jej nenapísala názor na jej problém ale iba hneď komentáre ku gramatike..
To človek potom ani nemá chuť sa tu pýtať o radu niekedy...
@nika_val presne, neviem si predstavit nechat zenu s infekciou posvy 3 mesiace bez liecby. To je aka blbost??? Ja som v lete raz uzivala ATB 6 tyzdnov a tiez neodporucali slnko... ale radsej ATB ako boreliozu.
Autorka - aku bateriu ti nasli vo vytere?
@simsalabim ako mne našli v maji ureaplazmu ktoru som mala asi niekolko rokov v tele ale nemala som žiadne priznaky .. čomu som normalne nerozumela ale teda hneď ako na to dr prišla nasadila liečbu ..
@veronikaszabova blbe komentare si nechaj pre seba
@rachel332 doxyhexal som uzivala 6 tyzdnov kvoli suspektnej borelioze. V juli a auguste. To, ze nemas ist na slnko, znamena, ze sa nemas skvarit a opalovat. Natierala som sa OF 50, ked som sla von (robota, obchod...), byvame blizko vodnej plochy, chodila som denne aj bicyklom k vode 20min tam si zaplavat na 20minut a zas naspat 20 minut - cez tyzden skor podvecer, cez vikend aj napoludnie. Motala som sa po zahrade. Absolutne bez problemov. Klucom je nebyt na slnku bez ochrany a a dlhe hodiny. Ak partner robi cely den na slnku, treba nakupit priedusne tricka s dlhym rukavom, alebo aj ochrannym faktorom, dlhe nohavice, klobuk na hlavu a natierat sa.
@simsalabim Dakujem velmi pekne
@rachel332 ahoj ja som pred pár dňami ich dobrala a normalne som chodila do obchodu, k doktorom, na prechádzky pol hodinové cca
Snažila som sa chodiť po tieni ak sa dalo
A jeden deň sa mi stalo že som upratovala terasu a bola som asi pol hodinu na silnom slnku a mala som mierne vyrážku na ramenách ale nebolo to nic silné, nebolelo to, nesvrbelo a cca po týždni zmizlo
Ale potom som si dávala pozor a keď som išla na dlhšie von že som vedela že budem chodit aj po slnku tak som si miesta ktoré neboli zakryté oblečením natierala opalovákom

@rachel332
v prvom rade - ake bakterie?
V druhom - nabuduce si skontroluj text, nez ho odosles