icon

Problémy s menštruáciou

kikuskaa31
9. máj 2025

Ahojte, mám takú otázku k vám, nie som tehotná, ale mešká mi menzes. Poslednýkrát som mala v marci, čiže nechce mi prísť, už 2 cyklus vynechá. Chystám sa ísť k doktorke, len neviem či ešte mám počkať. Ďakujem za odpovede.

anna777115
10. máj 2025

A čo čakáš, že ti tu niekto napíše, prečo ti mešká? Odpoveď, ti môže dať len gynekológ. Musí to urobiť vyšetrenia, ani on ti od dverí nepovie prečo je tomu tak . Nepíšeš, ani vek , či nemôže začínať menopauza.....

maranta_leuconeura
10. máj 2025

A na co chces cakat? Je maj

gelifil
10. máj 2025

mala som podobne az nato, ze som darovala medzitym krv...pomohla mi cviklova stava a napoje rozne na zvysenie hemoglobinu

kikuskaa31
autor
10. máj 2025

@kikuskaa31 menopauzu nemám, mám 30 rokov. Ja som chcela len normálne rady nič viac. Doktorke pôjdem. Len som takto ešte v živote nedopadla

anna777115
10. máj 2025
@kikuskaa31

@kikuskaa31 menopauzu nemám, mám 30 rokov. Ja som chcela len normálne rady nič viac. Doktorke pôjdem. Len som takto ešte v živote nedopadla

@kikuskaa31 Tak, vieš to je tažško radiť, lebo nikto nevie v čom je problém. To môže byť milión dôvodov a možno žiadny. Aj tak by ti boli k ničomu rady, ktoré sa môžu, ale aj nemusia týkať teba.