Problémy s menštruáciou
Ahojte dievcata dufam ma neukamenujete ze sa v mojom veku pytam na nieco co by som mala vediet , ale ...zial asi neviem ...mam takmer 35 rokov, 3 deti
V zivote ziadny problem s menstruaciou ...az doteraz ...Dr mi zmenila v decembri antiku, netusim koli comu na nic som sa nestazovala ...mam taku, ktoru mam jest kazducky den v mesiaci ...
V januari moje dni prisli sposobom ...ze som mala jeden aj pod dna hnedkaste spinenie a koniec ... AJ test som si neskor robila ci nie som tehu ...negativny ...a prisiel utorok posledny tyzden ...dalsi Menzes mal prist 3.2 ...v utorok sa zobudim s hroznymi bolestami ...krce v podbrusku , hnacky, pocit plnosti prsnikov, zavraty ...
Toto pokracovalo denne do stvrtku, kedy mi nafuklo brusko tak, ze sa ma na ulici znamy pytali ci sa termin uz blizi...😞
V piatok som dostala menzes ale tak ze idem umriet ...brutalne krce a tak silne ze som to nezazila ...3x v noci pretecena vlozky menim castejsie ako kazdu hodinu ked sa pohnem mam pocit ze sa so mna valia kusy krvi ...a to uz treti den a stale to neprestava skor naopak, zda sa mi ze krvacam stale viac
Tehotna nebudem ...zijem v UK kde neexistuje...no, vlastne existuje akurat nie na bezne prehliadky alebo aspom ja nechodim Ku gynekologicke antiku predpisuje sestricka u obvodneho ...
V zivote ziadny problem a teraz mam pocit ze skapem brutalne krce krvacanie ...a posledny tyzden chodim aj cikat hadam kazdu hodinu ...moze to byt tou novou antikou alebo co za tym bude ...podotykam ze tu sa vsetko riesi cez obvodneho ktory ma posle maximalne na pohotovost kde budem cakat pol dna ...viem ze tam najskor pojdem , Len chcem vediet nazor ...ak niektora mala nieco podobne...podotykam vzdy som bola 100%zdrava a menzes som mala ukazkovy a odjakziva bezbolestny ....vopred dakujem uz len za precitanie

@kamila7125 na tvojom mieste vyhodim antiku a nepokracujem v nej, daj si dva či tri mesiace oddych a keď tak, chod do tej, kt.si užívala predtym