icon

Problémy s nerozpustením čapíkom Canesten

17. aug 2025

Dobrý večer. Pekne Vás prosím aby ste nemali vysmevne komentáre. Včera večer som si vložila prvý krát canesten čipku, dnes večer som sa bola sprchovať, a do pošvy som dala prst, chcela som ju ako keby skontrolovať zvnútra. Lenže tá čipka zo včera sa vôbec nerozpustila, normalne som ju cítila v celku na prste. Je to normálne, alebo prečo sa nerozpustila? A ešte jedna otázka, zajtra budem volať gynekológovi, keď ma vezme zajtra , a ja som si dala zas dnes večer cipok, určite mi bude robiť ster, môže tá čipka skreslit výsledok? Ďakujem Vám vopred

erikaachiara
17. aug 2025

@anonym_autor treba tu čiapku vložiť do vody a potom si ju vložiť

autor
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
17. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ale ved ti odpovedala spravne. Tabletu navlhcit vo vode a tak zaviest.

autor
17. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor ale ved ti odpovedala spravne. Tabletu navlhcit vo vode a tak zaviest.

@simsalabim naozaj ? Veď to v návode vôbec nie je písané, prvý krát užívam takéto čipky

simsalabim
17. aug 2025
@anonym_autor

@simsalabim naozaj ? Veď to v návode vôbec nie je písané, prvý krát užívam takéto čipky

@anonym_autor ak nie si dostatocne vlhka vnutri, tak sa tableta nerozpusti. A priprav sa na to, ze bude vytekat, takze slipova vlozka to isti.

autor
17. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor ak nie si dostatocne vlhka vnutri, tak sa tableta nerozpusti. A priprav sa na to, ze bude vytekat, takze slipova vlozka to isti.

@simsalabim dobre ďakujem, môžem sa ťa ešte opýtať, pravdepodobne ani táto sa nerozpustí čo som si zaviedla dnes. Mám si ju vybrať a dať novú ?

simsalabim
17. aug 2025
@anonym_autor

@simsalabim dobre ďakujem, môžem sa ťa ešte opýtať, pravdepodobne ani táto sa nerozpustí čo som si zaviedla dnes. Mám si ju vybrať a dať novú ?

@anonym_autor ak dociahnes, vyber, navlhci, daj naspat.

autor
17. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor ak dociahnes, vyber, navlhci, daj naspat.

@simsalabim ďakujem veľmi pekne

anonym_71c71c
17. aug 2025

@anonym_autor Namiesto "výsmevné" sa má písať výsmešné. A nie je to "čípka", ale čípok. To je neuveriteľné, koľko dilinov chodí po svete.

ika02
17. aug 2025

Čipka je ručne alebo strojovo robená ľahká dierkovaná textília. Tá by sa ti tam nerozpustila ani do smrti.😉

autor
17. aug 2025
@anonym_71c71c

@anonym_autor Namiesto "výsmevné" sa má písať výsmešné. A nie je to "čípka", ale čípok. To je neuveriteľné, koľko dilinov chodí po svete.

@anonym_71c71c dúfam že po tomto sa ti lepšie spí🙂

kristiii
18. aug 2025

@anonym_autor ja som nič nenamacala (ani mi nenapadlo, keďže to nie je v návode) a normálne sa rozpustila. Po pár dňoch som bola u doktora a ten ma ešte nevedel riadne vyšetriť, keďže tableta ešte účinkovala.

autor
18. aug 2025
@kristiii

@anonym_autor ja som nič nenamacala (ani mi nenapadlo, keďže to nie je v návode) a normálne sa rozpustila. Po pár dňoch som bola u doktora a ten ma ešte nevedel riadne vyšetriť, keďže tableta ešte účinkovala.

@kristiii ja nechápem mne sa zas vôbec nerozpustila :/ nerozumiem tomuto

simsalabim
18. aug 2025
@anonym_autor

@kristiii ja nechápem mne sa zas vôbec nerozpustila :/ nerozumiem tomuto

@anonym_autor lebo nemas dostatocnu vaginalnu vlhkost. Stava sa to.

autor
18. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor lebo nemas dostatocnu vaginalnu vlhkost. Stava sa to.

@simsalabim idem zajtra na gynku v noci to bolo na nevydržanie,ďakujem ti

anonym_71c71c
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_71c71c dúfam že po tomto sa ti lepšie spí🙂

@anonym_autor Áno, spí. Prečo ?

autor
18. aug 2025
@anonym_71c71c

@anonym_autor Áno, spí. Prečo ?

@anonym_71c71c to som rada ,keď budeš vedieť toľko jazykov koľko ja , tak potom sa bavme o tom kto je dilina a potom ma nozes opravovať čo sa ako spisovne píše

anonym_71c71c
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_71c71c to som rada ,keď budeš vedieť toľko jazykov koľko ja , tak potom sa bavme o tom kto je dilina a potom ma nozes opravovať čo sa ako spisovne píše

@anonym_autor Ale Ty vieš prd makový ... Ani čípok nevieš použiť.

autor
18. aug 2025
@anonym_71c71c

@anonym_autor Ale Ty vieš prd makový ... Ani čípok nevieš použiť.

@anonym_71c71c si retardovaná? Pýtala som sa prečo sa nerozpustila nie ako si ju treba vložiť dnu

anonym_71c71c
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_71c71c si retardovaná? Pýtala som sa prečo sa nerozpustila nie ako si ju treba vložiť dnu

@anonym_autor Asi preto, lebo si ho použila zle ? Čo povieš na to ?

autor
18. aug 2025
@anonym_71c71c

@anonym_autor Asi preto, lebo si ho použila zle ? Čo povieš na to ?

@anonym_71c71c čo som použila zle ? 😀😀😀 Použila som ho správne, jediné čo som nevedela že sa niekedy môže navlhčit. Tak prestaň sa strapnovat

anonym_71c71c
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_71c71c čo som použila zle ? 😀😀😀 Použila som ho správne, jediné čo som nevedela že sa niekedy môže navlhčit. Tak prestaň sa strapnovat

@anonym_autor Uháčkuj si čipku 😁

autor
18. aug 2025
@anonym_71c71c

@anonym_autor Uháčkuj si čipku 😁

@anonym_71c71c s radosťou🙂 chod si dať víno a venuj sa mužovi keď nejakého máš

anonym_71c71c
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_71c71c s radosťou🙂 chod si dať víno a venuj sa mužovi keď nejakého máš

@anonym_autor A nestriedaj chlapov, dodržuj hygienu a nemusíš používať "čipku" na mykózu. Umývaj si araňu.

autor
18. aug 2025
@anonym_71c71c

@anonym_autor A nestriedaj chlapov, dodržuj hygienu a nemusíš používať "čipku" na mykózu. Umývaj si araňu.

@anonym_71c71c ďakujem mami , užívať si treba, nemôže byť každý jak ty blbka jedna

anonym_71c71c
Odpoveď bola odstránená