Problémy s podávaním injekcií Prolutex a Fraxiparin
Ahojte,picham si prolutex a fraxiparin do brucha,Uz ma hrozne boli a je sama modrina.Kam si mozem zacat pichat injekcie? Aj na inych miestach budem mat modriny?Je to zle ak sa mi tvoria modriny?
ja som miesto fraxiparine uzivala tabletky. Spytaj sa na taku moznost. Liek sa vola Eliquis
@anonym_autor mozes si aj do ramena pichat resp niekto iny ti moze. Nechaj brucho oddychnut. A ano modriny sa spravia niekomu
A dobre vždy spravíš kožnú riasu? Striedať strany. Ale časom som už aj ja mala bolestivé miesto a keď sa mi podarilo zle trafiť, tak aj modriny.
A dobre vždy spravíš kožnú riasu? Striedať strany. Ale časom som už aj ja mala bolestivé miesto a keď sa mi podarilo zle trafiť, tak aj modriny.
@domka222 striedam ale su to dve injekcie denne,takze oddychu tam vela nie je a tuku mam az prilis
Do ramena, mne vyhovalo napr. do boku, ako mam pas nad nohavickami, mala som tam tukove zasoby tak som to vyuzila. Rameno ma bolelo a modriny jak fras som mala, vyzerala som ako tyrana zena.
Niekto hovori aj stehno, mne hematologicka do stehna zakazala, tak neviem.
Do ramena, mne vyhovalo napr. do boku, ako mam pas nad nohavickami, mala som tam tukove zasoby tak som to vyuzila. Rameno ma bolelo a modriny jak fras som mala, vyzerala som ako tyrana zena.
Niekto hovori aj stehno, mne hematologicka do stehna zakazala, tak neviem.
@petamich no ved to ze nechcem byt cela modrinova,skusim este ten bok dakujem
@anonym_autor modrina pri Fraxiparine je znak že funguje správne - som zdravotná sestra
@anonym_autor modrina pri Fraxiparine je znak že funguje správne - som zdravotná sestra
@summer138 super dakujem za upokojenie
Brala som fraxiparin 27 mesiacov (3x cele tehotenstvo az po koniec šestonedelia). Proti modrinam mi pomohlo drzat si miesto vpichu cca 20-25 min. Modriny som mala minimalne, vzdy po vpichnuti, ked som sa ponahlala a nedrzala poctivo A pichala som si do bokov na striedačku.
Dakujem velmi za rady odkedy fraxiparin picham do bokov,tak modriny nie su

mne pichali fraxiparin do zadku... akože do svalstva :D :D