Problémy s telieskom a budúce tehotenstvo
Prosim vas, mala niektora z vas problemy s vnutromaternicovym telieskom typu - velmi dlhe a silne krvacanie /krvacam s nim vzdy vela, ale nie dva tyzdne/ a teraz uz tesne pred vybratim /mam ho skoro 5 rokov/ mi lekarka povedala, ze vklzlo cele dovnutra. To by mi az tak nevadilo, ale hned ako mi nastupila menstruacia som mala pocit, akoby ma vnutri cosi trhalo/ nikdy som nevidela take zrazeniny/ a trva to dva tyzdne a veselo krvacam dalej a krce mam desne. Bojim sa, ci mi to nemohlo poskodit maternicu, lebo po vybrati by sme chceli zacat snazilkovat a bojim sa, ze sa mohlo nieco stat. Mate skusenosti niektora? Po vybrati telieska ste normalne otehotneli? Moze teliesko nejako ublizit? Dakujem za kazdy prispevok, som celkom vyplasena a u nas sa dostat k lekarke... ☹ mam tam ist o tyzden, cize...vydrzim, ale mam strach, ci nieco nezanedbam a uz bude neskoro. Babo by sme este chceli.
dakujem, ja mam praveze obyc Danu a teraz sa bojim....
@ivankaalenka 😖 tak sa zajtra obj. NA gyndu..aspon ja by som.to tak riesila
Budem tam volat..... 😢
ja mám tiež mirenu a lekár hovoril, že by som mala prestat krvácať a práve naopak to je, krvácam stále, aj 7 mesiacov po vklade... ale kontroloval, robil sono a vraj je správne uložené...
Ja by som zavolala na tvojom mieste gyndošovi a spýtala sa, objednala na kontrolu, lebo takéto krvácanie ťa strašne vysiluje... a ak máš zrazeniny, nie je to dobré... Nechcem ťa strašiť, ale možno sa ti to teliesko aj "vyplavilo"
Teliesko mi vybrali, spravili kyretaz a nastastie je vsetko v poriadku. Krvacanie prestalo a jedno viem...teraz si nic nebudem davat.

@ivankaalenka ahojky,ja mam mirenu asi od maja minulrho roku,menzes ani nemam by som povedala,len take...ani na vlozku to neni,som.spokojna..nikdy som nemala priblem,tak ti moc poradit neviem 😖 drzim palce