icon

Problémy so spánkom počas PMS

11. júl 2025

Mavate niekto vramci pms problém so spánkom? Je to strašne…

pictbridge
11. júl 2025

Áno mam. Strašne sa este aj do toho v noci potim, keď už konečne zaspím zobudím sa aj 100 krat a musím sa prezliecť. Katastrofa.

marianarem
11. júl 2025

@anonym_autor Ano, u mna je to aj pri ovulacii aj v zaciatkoch tehotenstva. Uz sa "tesim" na menopauzu 😐

autor
11. júl 2025
@pictbridge

Áno mam. Strašne sa este aj do toho v noci potim, keď už konečne zaspím zobudím sa aj 100 krat a musím sa prezliecť. Katastrofa.

@pictbridge potenie ja nemám ale ten spánok… Zrovná teraz ma to chytilo cez pohodu. Celú noc hore a prídem ráno domov a spala som 3 hodiny a viac nič.. a funguj takto 3 dni 😭

pictbridge
11. júl 2025
@anonym_autor

@pictbridge potenie ja nemám ale ten spánok… Zrovná teraz ma to chytilo cez pohodu. Celú noc hore a prídem ráno domov a spala som 3 hodiny a viac nič.. a funguj takto 3 dni 😭

@anonym_autor no je to brutal. Ja som bola-s manželom na rybačke minulý mesiac karavanom a 3 noci som nespala / teda spala ale spánkom to nenazvem/ to je na nervy. Prevalovala som sa inak som unavená ako pes a nie a nie zaspať do toho to potenie už som nevedela vydržať všetci spali a dva rána po sebe som išla domov o 5 70 km vyvenčiť psa 🤣🤣🤣

luccija
11. júl 2025

Tak ty si možno pohodou rozrušená 😃iný režim atď...ale pred menzesom mám oveľa horší spánok budím sa, spím plytko ani nemusím pozrieť do kalendára a viem, že to už pride