Problémy so spánkom počas PMS
Mavate niekto vramci pms problém so spánkom? Je to strašne…
@anonym_autor Ano, u mna je to aj pri ovulacii aj v zaciatkoch tehotenstva. Uz sa "tesim" na menopauzu 😐
Áno mam. Strašne sa este aj do toho v noci potim, keď už konečne zaspím zobudím sa aj 100 krat a musím sa prezliecť. Katastrofa.
@pictbridge potenie ja nemám ale ten spánok… Zrovná teraz ma to chytilo cez pohodu. Celú noc hore a prídem ráno domov a spala som 3 hodiny a viac nič.. a funguj takto 3 dni 😭
@pictbridge potenie ja nemám ale ten spánok… Zrovná teraz ma to chytilo cez pohodu. Celú noc hore a prídem ráno domov a spala som 3 hodiny a viac nič.. a funguj takto 3 dni 😭
@anonym_autor no je to brutal. Ja som bola-s manželom na rybačke minulý mesiac karavanom a 3 noci som nespala / teda spala ale spánkom to nenazvem/ to je na nervy. Prevalovala som sa inak som unavená ako pes a nie a nie zaspať do toho to potenie už som nevedela vydržať všetci spali a dva rána po sebe som išla domov o 5 70 km vyvenčiť psa 🤣🤣🤣
Tak ty si možno pohodou rozrušená 😃iný režim atď...ale pred menzesom mám oveľa horší spánok budím sa, spím plytko ani nemusím pozrieť do kalendára a viem, že to už pride

Áno mam. Strašne sa este aj do toho v noci potim, keď už konečne zaspím zobudím sa aj 100 krat a musím sa prezliecť. Katastrofa.