icon

Prsník mi mení tvar

luciaborekova123
24. aug 2020

Ahojte baby ,ma niekto podobny problem? Prsnik ,teda bradavka mi.robi problemy.Meni tvar , ako keby dostala tlak , a zase sa dala.do povodne stavu.Ma niekto podobny.problem.? Dakujem.

sapetka
24. aug 2020
nikpa
24. aug 2020

@luciaborekova123 akékoľvek zmeny na prsníkoch alebo na bradavkach treba vyšetriť na sone a to rýchlo.

luciaborekova123
autor
24. aug 2020

@sapetka mala som aj sonografiu , aj mamografiu a vsetko tam je v poriadku .. tak vobec neviem s čoho a som stoho nervozna..

luciaborekova123
autor
24. aug 2020

@nikpa mala som.sonografiu ,aj mamo a vsetko tam bolo v poriadku.

kiwi3
24. aug 2020

@luciaborekova123 a az po tom probleme alebo niekedy predtym? lebo zmeny sa mozu udiat aj za noc

kittykat22
24. aug 2020

@luciaborekova123 tak to nechaj teraz tak a ked to neprejde skus to opat na kontrolu o pol roka, ze je tam stale ten problem. Oni predpokladaju ze ked sa nevratis, tak je vsetko v poriadku.

luciaborekova123
autor
24. aug 2020

@kiwi3 ja ten problem mam aj cez den , dojcila som len s jedneho prsnika .. a prave tento prsnik s ktoreho som nedojcila mam takyto problem , sem tam mi ide stoho aj taky biely sekret .. uvidime preto som aj prestala dojcit lebo stoho prsnika som odsala minimalne kvapku.. aj cez to ze som kojila som mala tento problem .Ukoncila som dojcenie a uz asi cca pred pol rokom a problem stale pretvava.Kontrola oktober uvidime co dalej..:/

luciaborekova123
autor
24. aug 2020

@kittykat22 idem na kontrolu za mesiac.Uvidime co dalej .. ked je vsetko v poriadku ze s coho..preto ze ci tu nieje niekto kto ma podobny problem..:/

kiwi3
24. aug 2020

@luciaborekova123 myslela som, ci si na tom sone bola predtym, ako sa ti to objavilo alebo az potom, lebo hormonalne zmeny, teda napriklad cysty sa ti mozu naliat aj za den/noc. ale ak kojis, tak to mas pravdepodobne zapal zlazy a treba ist ku gynekologovi

sapetka
24. aug 2020

@luciaborekova123 a kedy si bola na tych vysetreniach? Predpokladam ze to bolo davnejsie kedze este kojis. No isla by som pre istotu

luciaborekova123
autor
24. aug 2020

@kiwi3 ja uz nekojim cca pol roka. Na vysetreniach som bola v maji

kiwi3
24. aug 2020

@luciaborekova123 tak to treba ist na sono znova, ale najprv pre sprievodny listok ku gynekologovi

sapetka
24. aug 2020

@luciaborekova123 no to by som potom isla skor ako za mesiac na usg. Zmena tvaru a sekret z bradavky no co ja viem

luciaborekova123
autor
24. aug 2020

@kiwi3 ano bola som na sone aj ked som dojcila , ma tam poslali a nevideli tam nic.ukoncila som dojcenie.pred pol rokom a zase som bola na sone.Spravila sa mi taka chrasta na bradavke a isla som koznej a poslala ma dalej to riesit, a mala som opat sono , aj mamog .len problem stale pretrvava . Idem zase na kontrolu.

luciaborekova123
autor
24. aug 2020

@kiwi3 mam vsetko ux nachystane aj objedna len nechapem s coho sa ta bradavka zmrastuje ako keby dostala taky tlak . A potom zase sa da do normalu