Prvý menzes po kyrete: Skúsenosti a rady
Baby po kyrete ked ste dostali prvý raz ms koľko dni ste mali ? Mali ste normálny ako ste aj mali pred tým?
A kedy ste skúšali sa snažiť znova o bábätko
Myslíte že je skoro sa snažiť o babo po prvom cikle?
Mala som asi po 3 týždňoch alebo 4, 3 dni som spinila a 3 dni krvacala, mne vravel na kontrole môj ze budem silno krvácať a tie 3 dni neboli iná ako bežne. Teraz čakám druhu po kyrete. Teraz sa nesnažíme, ja by som to nezvládla, prišli sme o 2 minulý rok, v máji a v novembri. Teraz ma čakajú aj tak vyšetrenia. Pritom prve úplne bez komplikácií tehu aj malý zdravý
@ronie338 to mi je veľmi ľúto tiež sme prišli o bábätko v 9 týždne prestalo biť srdiečko 🥹 na zákrok som bola v novembri rovnako 15.11
Veľmi zle som to znášala nevedela som sa stým vysporiadať ale už je lepšie. Tak by sme chceli sa znovu snažiť o ďalšie bábo
No my o prvé v máji 11teho v 6tt. To odišlo samo, netrebalo nic. Deuhe v 11tt, prestalo bit srdiečko v 9tt. Najskôr tabletky lebo som nechcela kyret a aj tak som ho mala, lebo som mala veľkú zrazeninu a silné bolesti. Tak po 2 dňoch ze spravia lebo by som mala stále bolesti alebo silné krvácanie. Ja sa na to momentálne necítim, ledva som dala tie dva a ďalšiu stratu by som nezvládla.
Ja som prišla o bábo v 15 týždni, mala som najskôr vyvolaný pôrod a následne kyret. Ms prišla po 35 dňoch, bežne chodí na 32 deň. V porovnaní s bežnou ms bola slabšia a menej bolestivejšia, možno z dôvodu, že mám endometrióza a tehotenstvo väčšinou endometriózu stlmí. Moja dr. povedala, že čakať minimálne 3 cykly, aby sa telo dalo do poriadku.V nemocnici mi hovorili , že by sa malo počkať so snažením také obdobie, koľko trvalo tehotenstvo. Po druhej ms som bola na kontrole u dr. a povedala mi, že sa môžeme snažiť, že všetko vyzerá v poriadku, ale ja som povedala, že ten jeden mesiac ešte počkám, ako potom niečo ľutovať. Akurát mi končí 3 ms po kyrete, tak sa ideme začať snažiť.

Určite by som sa nesnažila po prvom cykle. Doktori ti snáď aj niečo odporučili, tak by som ich poslúchla. Ja som prvý menzes po kyrete dostala po 5-6 týždňoch,normálne trvanie a ani extra silný nebol. Ale dva dni pred som mala príšerne bolesti, už som chcela ísť na pohotovosť. Nemohla som chodiť, sedieť,iba ležať, mala som pocit akoby ma na kôl napichovali. Opäť sme to skúsili asi po 9-10mesiacoch ,podarilo sa na prvý krát, momentálne som v 9 týždni