icon

Prvý pohlavný styk a krvácanie

anonym123455
28. jún 2025

Ahojte včera som mala prvy krat pohlavny styk začala som pri tom krvacať ale to je vraj normalne no krvacam aj dnes a neviem či je to ok aj ako sa to teras počita či ako menštruacia alebo nie lebo menštruaciu som skončila minuly tyždeň a na buduci mesiac ideme na dovolenku a neviem ako to mam teras počitať či ako menštruaciu alebo to neriešiť

laurinka27
28. jún 2025

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Radsej sa chod doucit pravopis + co je to menstruacia

zuzanita1609
28. jún 2025

A keďže sa začali prázdniny....koľko máš rokov? Čo tak podebatovať doma s maminou,sestrou? 😏

simsalabim
28. jún 2025

Nie, nepocita sa to ako menstruacia.

cimage
28. jún 2025

Nie je to menstruacia. Pise sa TERAZ

anonym123455
autor
28. jún 2025
@zuzanita1609

A keďže sa začali prázdniny....koľko máš rokov? Čo tak podebatovať doma s maminou,sestrou? 😏

@zuzanita1609 mam 19 ak vas to tak veľmi trápi a pohlavny styk som mala včera prvykrat ja se nemam za čo hambiť😊 a pitala som sa na konkretnu otazku a nie o gramatiku na to su tu ine diskusie poprosim aby ste tu nepisali nič ine okrem toho čo som sa pitala

aduskatt
28. jún 2025

au....bolia ma oči.....

majka99999
28. jún 2025

19 a pravopis horsi ako 9-rocna.
Nie, to krvacanie nie je menstruacia. 1-2 dni po styku, ked to ustava na na druhy den, je ok. Ak mas nejake pochybnosti alebo by to trvalo dlhsie, mozes skocit na gyndu, nech ta pozrie.

tetapetra
28. jún 2025

@anonym123455 presne pre tieto otázky sa musí v školách vyučovať sexuálna výchova. To nie je normálne,žeby skoro 20rocna žena bola taká primitívna,čo sa tohoto týka 🤦🏻‍♀️.

zuzanita1609
28. jún 2025
@anonym123455

@zuzanita1609 mam 19 ak vas to tak veľmi trápi a pohlavny styk som mala včera prvykrat ja se nemam za čo hambiť😊 a pitala som sa na konkretnu otazku a nie o gramatiku na to su tu ine diskusie poprosim aby ste tu nepisali nič ine okrem toho čo som sa pitala

@anonym123455 to je úplne skvelé,myslím úprimne, ešte trošku tej slovenčiny 😉. pÝtať,aké aj sama niekedy píšem ako Mongol 😁. Asi ako 19 už vieš,čo je to menštruácia a ako funguje reprodukčný a sexuálny život(dúfam ,že škola funguje snáď tak aspoň ako v roku 1999 a ďalej 😉. Či?

januska12323
28. jún 2025

Menštruácia nie je krvácanie po prvom styku, to by si hádam mohla vedieť.

stevvvka
28. jún 2025
@anonym123455

@anonym123455 hanbiť sa veru aj máš za čo, ak v 19tich napíšeš pitala.

ekira1
28. jún 2025

To fakt v 19 neovládaš vôbec nič z gramatiky? Nie, menštruácia neznamená len krvácanie, je to úplne iný komplexnejší proces v tele ženy. Asi sa I bojím spýtať na ochranu, akú ste použili..

anonym123455
autor
28. jún 2025
@ekira1

To fakt v 19 neovládaš vôbec nič z gramatiky? Nie, menštruácia neznamená len krvácanie, je to úplne iný komplexnejší proces v tele ženy. Asi sa I bojím spýtať na ochranu, akú ste použili..

@ekira1 použili sme ochranu iba som nevedela či je to normalne krvacať aj na druhy deň

patus_2
29. jún 2025
@anonym123455

@ekira1 použili sme ochranu iba som nevedela či je to normalne krvacať aj na druhy deň

@anonym123455 menštruácia - proces pri ktorom dozreje a následne sa uvoľní vajíčko, ked sa neoplodni, tak sa spustí krvácanie... Proces,.ktorú trvá cca 28 dní. Krvácanie po sexe - poškodenie sliznice (panenskej blany), ako keby si si zodrela koleno a preto krváca.
Takže menštruácia to isto nie je, buď spokojná, na dovolenku pojdeš... A aj keby si mala ms počas dovolenky, tak dnes máme tampóny, kalíšky, disky, ako doplnok ms plavky...

zuzubb007
29. jún 2025
@anonym123455

@anonym123455 áno je to normálne 2-3 dni to prejde, menštruáciu dostanes normálne zase o 28 dní alebo o koľko mavas to nemá nič s tým

ekira1
29. jún 2025
@anonym123455

@anonym123455 uf, to si ma potešila.