Prvý pohlavný styk a krvácanie
Ahojte včera som mala prvy krat pohlavny styk začala som pri tom krvacať ale to je vraj normalne no krvacam aj dnes a neviem či je to ok aj ako sa to teras počita či ako menštruacia alebo nie lebo menštruaciu som skončila minuly tyždeň a na buduci mesiac ideme na dovolenku a neviem ako to mam teras počitať či ako menštruaciu alebo to neriešiť
A keďže sa začali prázdniny....koľko máš rokov? Čo tak podebatovať doma s maminou,sestrou? 😏
Nie, nepocita sa to ako menstruacia.
Nie je to menstruacia. Pise sa TERAZ
A keďže sa začali prázdniny....koľko máš rokov? Čo tak podebatovať doma s maminou,sestrou? 😏
@zuzanita1609 mam 19 ak vas to tak veľmi trápi a pohlavny styk som mala včera prvykrat ja se nemam za čo hambiť😊 a pitala som sa na konkretnu otazku a nie o gramatiku na to su tu ine diskusie poprosim aby ste tu nepisali nič ine okrem toho čo som sa pitala
au....bolia ma oči.....
19 a pravopis horsi ako 9-rocna.
Nie, to krvacanie nie je menstruacia. 1-2 dni po styku, ked to ustava na na druhy den, je ok. Ak mas nejake pochybnosti alebo by to trvalo dlhsie, mozes skocit na gyndu, nech ta pozrie.
@anonym123455 presne pre tieto otázky sa musí v školách vyučovať sexuálna výchova. To nie je normálne,žeby skoro 20rocna žena bola taká primitívna,čo sa tohoto týka 🤦🏻♀️.
@zuzanita1609 mam 19 ak vas to tak veľmi trápi a pohlavny styk som mala včera prvykrat ja se nemam za čo hambiť😊 a pitala som sa na konkretnu otazku a nie o gramatiku na to su tu ine diskusie poprosim aby ste tu nepisali nič ine okrem toho čo som sa pitala
@anonym123455 to je úplne skvelé,myslím úprimne, ešte trošku tej slovenčiny 😉. pÝtať,aké aj sama niekedy píšem ako Mongol 😁. Asi ako 19 už vieš,čo je to menštruácia a ako funguje reprodukčný a sexuálny život(dúfam ,že škola funguje snáď tak aspoň ako v roku 1999 a ďalej 😉. Či?
Menštruácia nie je krvácanie po prvom styku, to by si hádam mohla vedieť.
@anonym123455 hanbiť sa veru aj máš za čo, ak v 19tich napíšeš pitala.
To fakt v 19 neovládaš vôbec nič z gramatiky? Nie, menštruácia neznamená len krvácanie, je to úplne iný komplexnejší proces v tele ženy. Asi sa I bojím spýtať na ochranu, akú ste použili..
To fakt v 19 neovládaš vôbec nič z gramatiky? Nie, menštruácia neznamená len krvácanie, je to úplne iný komplexnejší proces v tele ženy. Asi sa I bojím spýtať na ochranu, akú ste použili..
@ekira1 použili sme ochranu iba som nevedela či je to normalne krvacať aj na druhy deň
@ekira1 použili sme ochranu iba som nevedela či je to normalne krvacať aj na druhy deň
@anonym123455 menštruácia - proces pri ktorom dozreje a následne sa uvoľní vajíčko, ked sa neoplodni, tak sa spustí krvácanie... Proces,.ktorú trvá cca 28 dní. Krvácanie po sexe - poškodenie sliznice (panenskej blany), ako keby si si zodrela koleno a preto krváca.
Takže menštruácia to isto nie je, buď spokojná, na dovolenku pojdeš... A aj keby si mala ms počas dovolenky, tak dnes máme tampóny, kalíšky, disky, ako doplnok ms plavky...
@anonym123455 áno je to normálne 2-3 dni to prejde, menštruáciu dostanes normálne zase o 28 dní alebo o koľko mavas to nemá nič s tým
@anonym123455 uf, to si ma potešila.

🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Radsej sa chod doucit pravopis + co je to menstruacia