icon

Rady a tipy na zmiernenie silného PMS

16. júl 2025

Ahojte, dievčatá ženy , idem sa opýtať na reálne skúsenosti , čo Vám pomohlo na silný PMS? Budem vďačná za každú radu, niečo prírodne po prípade z lekárne , magnezium nezaberá , ani oddych nezaberá , celkovo už mám pocit že to nikdy neskončí proste každý mesiac to isté , únava podráždenosť nervozita nesústredenie sa , celkovo sa vtedy cítim tak mimo divne ako keby som to nebola ja. Budem vďačná za rady a typy

anonym_fb5d17
16. júl 2025

Nie si sama. Mam to rovnako. PMS zle je, menstruacia zle je, ovulacia zle je. Ja mam pocit ze sa citim fit tak tyzden do mesiaca. Stravujem sa zdravo, cvicim, pijem bylinne caje, vyzivove doplnky, neviem co mozem urobit viac

abcabcada
16. júl 2025

Mne poradila lekárka na extrémne PMSko preparát PMX fytofem, užívam ho tretí cyklus a nikdy mi nebolo lepšie... A to som mala extrémne fyzické aj psychické stavy, môžem ti napísať v správe, ak ťa to zaujíma 🙂

mirola
16. júl 2025
@abcabcada

Mne poradila lekárka na extrémne PMSko preparát PMX fytofem, užívam ho tretí cyklus a nikdy mi nebolo lepšie... A to som mala extrémne fyzické aj psychické stavy, môžem ti napísať v správe, ak ťa to zaujíma 🙂

mna to zaujima tiez 🙂
@abcabcada

autor
16. júl 2025
@anonym_fb5d17

Nie si sama. Mam to rovnako. PMS zle je, menstruacia zle je, ovulacia zle je. Ja mam pocit ze sa citim fit tak tyzden do mesiaca. Stravujem sa zdravo, cvicim, pijem bylinne caje, vyzivove doplnky, neviem co mozem urobit viac

@anonym_fb5d17 cítim to rovnako , nech robím čokoľvek zdravé a prospešné pre telo a psychiku aj tak je to zle 🫣

sasitimi17
16. júl 2025
@abcabcada

@abcabcada aj mne môžeš 🙂