Rady na zmiernenie extrémnej menštruačnej bolesti
Ahojte baby. Beriem kvôli bolestiam antikoncepciu ale ako vieme býva týždeň pauza. Vždy keď mi vyjde menštruácia cez pauzu tak som v extrémnych bolestiach. Som už z toho zúfalá. Flector,novalgin, Ibalgin, nalgesin, nič nezaberá. Už niekoľko hodín sa krčím v postele so slzami v očiach. Chcela by som poprosiť o nejaké rady ako tú bolesť aspoň zmierniť 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@just_that_girl algifen, zaberie mi do 15 min.
@just_that_girl
ak mas moznost, v Rakusku je na to seraktil. Uzasny liek, môžu ho aj matky pocas kojenia. Mne zaberá super. Drzim palce.
@just_that_girl MIG 400
@just_that_girl skus voltaren rapid. 25mg je na volny predaj a pri takej bolesti dve naraz. Alebo 50mg na predpis. Plus buscopan 2 tablety.
Nemoze ta niekto zaviezt na gynekologicku pohotovost? Daju ti infuziu. Hentak si nicis zaludok. Viem co su bolesti, viem co to je ked nic nezabera.
Nemoze ta niekto zaviezt na gynekologicku pohotovost? Daju ti infuziu. Hentak si nicis zaludok. Viem co su bolesti, viem co to je ked nic nezabera.
@levantinka bohužiaľ nie. Priateľ pracuje aj víkendy
@just_that_girl
ak mas moznost, v Rakusku je na to seraktil. Uzasny liek, môžu ho aj matky pocas kojenia. Mne zaberá super. Drzim palce.
@svetlonos priateľ chodí do Rakúska tak skúsim. Ďakujem
Ďakujem všetkým za rady🙏🏻

@just_that_girl algifen kvapky