icon

Rana v ústnej dutine

samik112
4. júl 2018

Čaute všetci..píš tu prvý krát a potreboval by som vašu pomoc alebo radu..som na brigáde v Anglicku mám 19 a vyskytol sa mi problém ktorý je aj na fotke..už dlhšie som tam.citil nejaký zvláštny pocit ale len pri fajčení no v tej dobe som nič nevidel.. zrázu tuná mi to vyskočilo ..mám občas problém aj s prehĺtaním a podobne veci..občas keď si to drazdim jazykom minide krv z toho..vôbec neviem čo mám robiť momentálne ale veľmi sa bojím že čo to je a pridávam aj fotku tak.kebybste mi vedeli úprimne poradiť alebo sa vyjadriť buď vďačný

mimanr
4. júl 2018

hm, no tu asi dostanes len laicke odpovede. Vyzera to na nejaky zapal sliznice, vznika napriklad aj chronickym drazdenim nikotinom, ked spominas, ze fajcis. Asi by som si vyplachovala usta niekolkokrat denne nejakym antiseptickym roztokom a kamilkami a niekolko dni nefajcila. Ak sa to nezlepsi, tak zrejme treba ist k mudr, aj ked si v Anglicku....

oli18
4. júl 2018

To nič nie je, to je akoby "ošúchaná" sliznica. to môže byť aj od nejakého ostrého jedla, napr. hrianok. Ja to niekedy mávam od hrozna, ak to s nim preženiem, lebo je veľmi chemicky ošetrené.

monro
4. júl 2018

Mozno si si to prikusol pri jedeni.

junovedievca
4. júl 2018

Neboj sa len si si zahryzol sliznicu lica medzi zuby.nehovorim ze to hned prejde ale bat sa nemusis.najlepsie by bolo keby ta aspon to donutilo nefajcit.;)

ajko2011
4. júl 2018

Podľa fotky to vyzerá, že je "len" dohryzené líce.