Reakcia po punkcii cysty v prsníku
Pred 4 dňami som začala mať bolesti zrazu sa mi urobila hrčka na prsníku v priebehu pár hodín.Mala som šťastie že sa to hneď začalo riešiť včera som bol na usg oboch pŕs hneď to zhodnotili že ju odsajú vedeli odsať ale iba časť nie celú. Mala som tam belavú hustú tekutinu. Cystu už necítim ale pod pazuchou mám trošku červené a pobolieva ma to je to normálna reakcia po punkcii? Snažím sa šetriť čo najviac ale mám malé dieťa tak je to ťažké.Antibiotiká mi zatiaľ nedali kontrola o 3 týždne ak by bola stále zapalená dajú mi lieky. Som z toho dosť vystrašená keďže do teraz som ani nevedela že tam niečo mám.
Dôležite je že si išla hned že si nečakala toto je základ.Takže zatiaľ to je cysta a budu sledovať.Kontrolu máš skoor tak dodržuj.Určite ak by nastali komplikácie tak pôjdeš aj skôr.Držim palce.
@alickapusinka jasne že nevideli nič zle len zápal ale ja som v strese ako asi každá žena z takých veci a nečakala som že to hneď takto odsajú a že potom ma bude bolieť aj pod pazuchou … snažím sa celkovo nejako oddychovať ale zas mám 15 mesačne babo to je ťažko pri ňom…🙈
@alickapusinka jasne že nevideli nič zle len zápal ale ja som v strese ako asi každá žena z takých veci a nečakala som že to hneď takto odsajú a že potom ma bude bolieť aj pod pazuchou … snažím sa celkovo nejako oddychovať ale zas mám 15 mesačne babo to je ťažko pri ňom…🙈
@micolijana ved to hej to asi boli ale zopár dni a prestane.
@micolijana ved to hej to asi boli ale zopár dni a prestane.
@alickapusinka asi neprestane je zapálená znova sa naplnila musim tam ist zas v pondelok🙈

Dôležite je že si išla hned že si nečakala toto je základ.Takže zatiaľ to je cysta a budu sledovať.Kontrolu máš skoor tak dodržuj.Určite ak by nastali komplikácie tak pôjdeš aj skôr.Držim palce.