icon

Rekonvalescencia po kyretáži

Dnes o 11:02

Ahojte baby, ako u vas prebiehala rekonvalescencia po kyretazi? Kolko ste krvacali, mali ste nejake bolesti? Za aky cas ste znova otehotneli? Chcem pocut nejake skusenosti dakujem

biba_18
Dnes o 11:15

bola som takmer 2 týždne v nemocnici, na atb a liekoch od bolesti. otehotnela som cca po 6 mesiacoch

anonym_eb6aff
Dnes o 11:29

Bolesti šialene krvácanie žiadne. O týždeň ďalšia kyretaz keďže prvú urobili zle

michaela329
Dnes o 11:37

@anonym_autor na druhý deň som išla domov, bolo to po "pôrode" a kyrete v 16tt. Asi týždeň som sa čistila - veľmi mierne krvácala, 5 týždňov po nabehol cyklus. Odporúčanie bolo počkať toľko, koľko som bola tehotná. Fyzicky som bola ok hrozne rýchlo, bezproblémov. Psychicky som si dala viac času, osem mesiacov po som úspešne otehotnela a donosila zdravého chlapca. Nemáš sa kam ponáhľať, daj si čas.

danniiee8
Dnes o 12:22

Závisí asi aj od toho, v ktorom tt ti ju robili. Mne v 14 tt a krvácanie som mala jeden deň, potom asi týždeň skôr špinenie ako keď mám posledný deň menštruáciu. Bolesti som nemala žiadne a to som nebrala nič od bolesti. Prvá menštruácia bola o 5.5 týždňa, normálna, žiaden extrém, možno ešte lepšia ako inokedy.. ale možno som sa iba pripravovala na nejaký masaker ako mi hovorila moja bývalá gyn., v skutočnosti som tak miernu menštruáciu ešte asi nemala.
Nejaké iné ťažkosti som potom nemala. O pár týždňov sme šli na dovolenku na 2 týždne do Bosny stanovať aby sme zabudli a tam som fungovala normálne bez ťažkostí s partiou, nikto netušil čo sa stalo a že mi niečo je. Iba sa pýtali, kedy konečne budú deti, to bolo nanič fakt..
Celkovo to aspoň pre mňa nebolo až tak fyzicky náročné ako som čakala. Horšia bola psychika v mojom prípade.
Otehotnela som potom po pol roku, avšak snažili sme sa až po 3 mesiacoch, tak mi odporučili a tak som aj cítila. Zatiaľ som tehotná, takže neviem ako to dopadne tentokrát. Avšak už som prekročila ten strašiak 14tt a zatiaľ som v poriadku. Držím ti palce, nech všetko dobre zvládneš. Osobne mám vo svojom okolí veľa žien, ktoré si týmto prešli a krátko na to otehotneli a donosili zdravé bábätko. Len sa o tom nehovorí, mne to povedali až keď zistili, že som si prešla tým istým.

esther100
Dnes o 12:23

Krvácanie minimálne,skôr len také spinenie,bolesti tiež žiadne,ale keď prišla prvá menštruácia ,tak som myslela,že ma nabodávaju na kôl.Pokusat sme sa začali až po 9 mesiacich.uspesne

anonym_a845ea
Dnes o 13:37

2 hodiny po zakroku som sla domov. Ked som prisla z nemocnice, cakalo ma doma starsie dieta s crevnou virozou, takze v podstate som neoddychovala nijako. A aby som na to nemyslela, hned po 2 dnoch som zacala pracovat. Bolesti som mala velmi mierne, krvacala som asi 2 dni, potom spinenie, potom za priblizne tyzden som zas krvacala asi 2 dni a potom zas spinenie. Celkovo to trvalo asi 3 tyzdne. Hned 28 dni po zakroku som dostala menzes. Ten bol ako jatky, v zivote som tak nekrvacala. Otehotnela som 3 mesiace po. Kyretaz prebehla v 12.tt.