Resekcia poševného septa
Krásny deň, je tu niekto kto podstúpil resekciu posevného septa? bola som pred 2 dňami na zákroku. zistili mi po druhom potrate zo mam dve maternice, dva cipky a ešte prepazku, tak že kvôli dalším vyšetreniam bude vhodne tú prepazku odstrániť. no a dnes idem večer na 12 hodinovú zmenu do práce. ako ste riešili sedenie na stoličke a ďalšiu rekovalescenciu. chcem si so sebou vziať radšej detsky nafukovací kruh aby som nesedela na šitie na tvrdom. mám vo vnútri vstrebávacie stehy, vstrebali sa vam alebo nejako vypadli. a neskrabalo to tam nejako. a ako ste na tom boli potom so sexom, čaká ma klasické 6 nedeli ale radšej pockam dele.bojim sa aké to potom bude aby som "niečo" citila. ospravedlňujem sa za hlúpy dotaz.
Téma s rovnakým zakrokom...
A to vážne 2:dni po takom zákroku na nočnú 12 hodinovú šichtu do práce?🫣
@anonym_db0b90
bohužiaľ musím, podľa lekára nie je dôvod na neschopnosť ak môjmu obvodnému idem až v pondelok tak snáď on mi napíše nechopenku. ďakujem za odkaz prečítam si
Téma s rovnakým zakrokom...
@anonym_db0b90 no tak toto tema môj problém nerieši🫣🫣
@anonym_autor Nemyslela som to tak, že rieši, ale autorka tam nie je anonymne, môžeš sa s ňou spojiť.
@anonym_autor Nemyslela som to tak, že rieši, ale autorka tam nie je anonymne, môžeš sa s ňou spojiť.
@anonym_db0b90 autorka rieši spis niečo iné ako rekonvalescenciu. skúsim sa s nou spojit a uvidím či odpíše vďaka😀

Téma s rovnakým zakrokom... https://www.modrykonik.sk/forum/intimne-zdravotne-problemy-po-porode/je-bezpecne-mat-analny-sex-po-resekcii-septa/