Riešenie gynekologických problémov s liekom Entizol
Ahojte žienky , asi pred mesiacom som dostala entizol od gynekologicky. Len vaginálne tbl, nie ústne. Vybrala som ich, tablety sa mi nerozpuštali, ked som si dávala ďalšiu tabletu tak som reálne nahmatala ešte jednu vo vnutri. Som bola rada že som sa ich zbavila , no pomohli mi na týždeň , kontrolný výter bol Ok. Po týždni som začala pociťovať to iste tak mi bol urobený ďalší ster a vyšla mi ta istá baktéria a dali mi opäť entizol už aj vaginálne aj ustne …
Stalo sa to aj vám ? Že vám nepomohol a že vám ho dali znovu? Nieje iný liek čo pomôže ? Máte nejaku skúsenosti / rady ? Po tbl ústnych entizolu čítam samé negatívne účinky až sa ho obavám si aj dat.
Neviem ani kde som to mohla splašiť tu baktériu lebo zo sexu určite nie
@sarahka v pohode, este upozornim ze som brala 2tbl.4x denne cize vysoka davka, mala som ospalost, zavraty, cely tyzden ma bolela hlava a bolo mi na grcanie a tiez som mala teploty z neho, po vysadeni vsetko zmizlo
@zabka79 och, ja mam presne tie iste vedlajsie účinky :(

@sarahka no entizol som brala pred mesiacom ustne a veru nepotesim ta, tolko neziaducich ucinkov z jedneho lieku som nemala ale skoncili 24h po vysadeni.