Riešenie podráždenej červenej kože na intímnom mieste
Ahojte, mám 24 rokov a dlhšiu dobu mám problém s červenou, podráždenou kožou na penise. Vyzerá to ako suché, vráskavé miesto, niekedy trochu štípe. Skúšal som už viaceré krémy – bepanthen, canesten, aj kokosový olej – ale stále nič nepomáha. Nemám výtok ani bolesť pri močení.
Má niekto podobnú skúsenosť? Pomohlo vám niečo? Ahojte, mám 26 rokov a dlhšiu dobu mám problém s červenou, podráždenou kožou na penise. Vyzerá to ako suché, vráskavé miesto, niekedy trochu štípe. Skúšal som už viaceré krémy – bepanthen, canesten, aj kokosový olej – ale stále nič nepomáha. Nemám výtok ani bolesť pri močení.
Má niekto podobnú skúsenosť? Pomohlo vám niečo?
Lekár?
U lekara si uz bol?
@viestta bol poručil mi ti krémy čo som napísal a nič nezaberá
@markusrasford nemám
Ja veľmi milujem túto skupinu chlapov hypochondrov, čo tu chodia so samými život ohrozujúcimi stavmi. Naozaj milujem, hneď po skupine honelníkov. Tých mám najsamradšej 😇
@andrejka2424 a keď napíše žena, že má zdravotný problém, tiez jej to napíšeš? Muži nesmú mať choroby?!
@djmoortalsk22 no daj si odmerať cukor. Cez tieto sviatky vyluc sladké. Máš tento problém dlhodobo?
@markusrasford tak dlhodobý raz to prešlo a potom zas sa to vrátil
@andrejka2424 ja zas milujem takých co príspevku nič nedajú ale to okomentujú. Prečo nerolujes ďalej keď ta téma nezaujala? Nevieš jej nič dať..
@djmoortalsk22 ja ta sklamem ale bude to problém súvisiaci s vysokým cukrom
@markusrasford Lebo môžem . Takáto téma ma pokojne zaujme a ja viem prečo. Ako hovorím, skupinu č. 2 mám najradšej.
@markusrasford teraz som meral 6.9
@djmoortalsk22 tak chod este raz, ked sa o nelepsilo. ak sa o vycajne robi, e ked sa problem nevyriesi ide sa zas a lekarom
@andrejka2424 ako ty máš problém aj čítať. Nikto sa nepýta na život ohrozujúce vec ale na problém co sa mu vyskytol. No a ty chceš urobiť senzáciu. Nevieš ako zaujať a tak preto rypeš
tak máš 24 či 26 :D
@tina1549 z nejakého dôvodu to dva krát sa napísal ale 24 😅
@markusrasford nechaj ju tak, ona nie je mentálne viac schopná napísať. Ignoruj
@markusrasford Zaujať -akože koho? Prepáč, ja mám fajn chlapa doma, keď je chorý, navštívi lekára a nepýta sa na modrom koni . O jeho penise tu trepať so ženami by mi vôbec neprišlo čudné .Neviem si predstaviť, že by sa tu vôbec registroval na stránku pre ženy a matky. Tým by ma fakt nezaujal.
@martul máš pravdu. Áno aj taky chodia autobusom ako ona.
@djmoortalsk22 kozny lekar a ster z toho miesta na kultivaciu.

@djmoortalsk22 máš cukrovku?