icon

Riešenie zarasteného chĺpku v oblasti bikín

31. jan 2026

Ahojte, tie čo mávate zarastené chĺpky v oblasti bikín. Už sa mi stalo druhýkrát v priebehu pol roka, že sa mi spravila asi 1cm široká červenomodrá hrča pod kožou, až s takým vačkom by som povedala, bolo to cítiť až do hĺbky. Prvýkrát som do toho pichla, vyšiel hnis a hneď aj chlp ktorý bol fakt že obrovský. Potom som mala pár mesiacov pokoj a na tom istom mieste sa to spravilo znova. Nechala som to mesiac tak že čo sa stane. Nič - len sa to zväčšovalo a bolelo.
Tak som do toho dnes opäť popichala ihlou ale chlp nikde. Len hrozne veľa hnisu a krvi. Po nejakej dobe tlačenia vyšiel malý chĺpok ktorý som vytrhla a ostal obrovský kráter do kože. Tak som to vydezinfikovala a neviem čo s tým ďalej. Či len nechať zahojiť, či to niečím natierať, či zájsť k lekárovi, poraďte čo by ste robili keby sa vám to takto opakovalo.

anonym_68f98d
31. jan 2026

Bacha, život ohrozujúci chlp . Len pre Boha neotravuj s tým lekárov🤢

anonym_6f3691
31. jan 2026

Slohova praca kvoli p**nemu chlpu. Volaj zandare

anonym_23e3cc
31. jan 2026

@anonym_autor dezinfikuj si to 3% peroxidom vodíka.

isis234
31. jan 2026

Potieraj to s Betadine z lekárni

autor
31. jan 2026
@isis234

Potieraj to s Betadine z lekárni

@anonym_23e3cc
@isis234
Ďakujem. Bolí to jak fras. Hádam sa to nebude stále vracať.

deedol
31. jan 2026

mozno by si sa nemala holit, ale len skracovat. su ludia, ktori maju sklon k zarastaniu chlpov.

anonym_9fea65
31. jan 2026

Daj si to odstranit u chirurga, ak sa to vrati. Po tyzdni nebudes vediet, ze si to tam mala

isis234
31. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_23e3cc
@isis234
Ďakujem. Bolí to jak fras. Hádam sa to nebude stále vracať.

@anonym_autor ak máš i bolesti, choď na chirurgiu. Radšej nech to skontrolujú a poradia ako ošetriť

anonym_fae81b
31. jan 2026

@anonym_autor ja už chlpy len skracujem. Kvôli chlpu som raz skončila s celkovými ATB. Plus teda ten ichtamol som dávala.