Riziká konizácie pred plánovanou dovolenkou
Ahojte baby dnes mi volal dr. Že mi z cytologie vyšlo CIN1 . Povedal mi možnosti, poradil že on by si dal spraviť konizáciu LLETZ. Išla som tam hneď na odber krvi a dohodli sme sa že mi ju teda v piatok spraví. No v Tom celom zmätku, som úplne zabudla na to že my ideme o 12 dní po plánovanej konizácii na dovolenku. Volala som dr. A on povedal že to nieje problém že to kľudne sa môžem aj kúpať aj všetko. A teraz ale po prečítaní recenzií tu na nete nemám z toho zrovna dobrý pocit. Lebo áno väčšina žien to zvládlo ľavou zadnou ale sú aj také čo potom dlho krvacali a mali bolesti. Mám tri deti a potrebujem a chcem sa im venovať na dovolenke
.Som na seba naštvaná že som to celé nepremyslela a hneď konala bez rozmyslu. Potrebujem asi len názor , skúsenosti. Čo by ste robili? Poprípade ako ste prežili konizaciu LLETZ?
aj ja by som sla az po dovolenke. mne vypalovali len ranku a hojilo sa to 6 tyzdnov.
Zmen termin. Lekar ta prehovara,preco? Ma za ten ukon peniaze. Neludsky pristup. Ja som sa po konizacii nemohla mesiac kupat,to mi odporucila gynekologicka.
@marca12 áno, vraj budem platiť 100€.
Ďakujem žienky. Takže ja to zajtra zruším.
Zrus určite.
Samozrejme, že zruš. Potom sa určite kúpať nesmieš. Budeš mať vložku,môžeš mať trošku bolesti brucha ako pri menzese. Vtedy ani slnko nie je najlepšie. Za tie 2-3 týždne sa stav nezhorší. Kľudne aj v septembri ísť na zákrok, pretože každá to nesie inak, ako píšeš.
Ahoj , určite to zrus a zmeň gynekológa . Po prvé , pri CIN 1 sa nerobí konizacia lebo je to zbytočný zásah do krčka a po druhé , určite sa nemôžeš kúpať minimálne mesiac po konizacii , môžeš z toho potom dostať taký zápal že amen. Takže neviem čo máš za doktora ale nájdi si iného 🙏
Dobrý večer mam takú otázku ma tu niekdo skúsenosti s konizaciou v Malackách?

Hneď pri CIN 1 ti odporúča konizaciu? Ja by som zašla na koloskopiu ešte. Ja by som sa objednala keď tak až po dovolenke radšej